Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Ό,τι δεν έκανε πέρσι…!!

Την πρώτη του νίκη στην Ευρώπη που θα τον φέρει κοντά στους ομίλους του Europa League θα κυνηγήσει ο Ατρόμητος απέναντι στην Άλκμααρ (19:30, Novasports 2).

Ό,τι δεν έκανε πέρσι…
Την περσινή σεζόν κλήθηκε να αντιμετωπίσει τη Νιούκαστλ, όμως ο Ατρόμητος – όνομα και πράγμα – έδειξε πως δεν είχε τίποτα να φοβηθεί.

Αν δεν ήταν τα διαιτητικά λάθη, οι Περιστεριώτες θα μπορούσαν να είχαν κάνει πραγματικότητα το όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους του Europa League.

Φέτος η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έχει νέα ευκαιρία απέναντι στην Άλκμααρ να πετύχει τον στόχο της.

Απόψε οι «κυανόλευκοι» καλούνται να φτάσουν στην πρώτη τους ευρωπαϊκή νίκη για να μπορέσουν να έχουν ελπίδες πρόκρισης στους ομίλους της δεύτερη τη τάξει διοργάνωσης της UEFA (19:30, Novasports 2).

Το έργο του Ατρομήτου είναι δύσκολο, όμως οι ποδοσφαιριστές έχουν τις δικές τους πιθανότητες και παρουσιάζονται αποφασισμένοι να τις εξαντλήσουν.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σηφάκης. Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης και Γιαννούλης.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Μπάλλας και Δημούτσος, ενώ την τριπλέτα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Μπρίτο, Γκαρσία και Ούμπιντες. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Παπαδόπουλος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζενάμο, Παπουτσογιαννόπουλος, Ταυλαρίδης, Καλλέργης, Καραμάνος, Ναπολεόνι, Καραγκούνης και Φάμπιο.

Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Γκέρτιαν Φερμπέεκ θα χρησιμοποιήσει τους Εστεμπάν (τερματοφύλακας), Μ. Γιόχανσον, Βούιτενς, Γκουβελέεου, Φίργκεφερ (άμυνα), Γκούντελι - Χένρικσεν – Ελμ (στα χαφ), Μπέερενς, Ααρον Γιόχανσον και Γκούντμουντσον (η τριάδα της επίθεσης).

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ντε Βίντερ, Γκόρτερ, Ρέινεν, Χέιμανς, Φοερτόομ, Μάρτενς, Ορτίς, Φαν Οφερέεμ και Μπέργκχους.

Διαιτητής της αποψινής αναμέτρησης είναι ο Νταβίντ Φερνάντεζ Μπορμπαλάν από την Ισπανία, ενώ βοηθοί του είναι οι συμπατριώτες του Κάρλος Χιμένεθ και Χόρχε Πριέτο.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: