Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

«Κατηγορώ» της Σάλκε στον επίσημο ΠΑΟΚ!!

O Πήτερ Πέτερς, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Σάλκε «επιτέθηκε» στη διοίκηση του Δικεφάλου χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη τη συμπεριφορά τους με αφορμή το ότι έκαναν παρέμβαση στην ΟΥΕΦΑ ζητώντας να κατέβει η σημαία των Σκοπίων από την κερκίδα των οργανωμένων οπαδών της Σάλκε. Η παρέμβαση της αστυνομίας που προχώρησε μάλιστα και σε χρήση σπρέι πιπεριού εξόργισε τους ανθρώπους της Σάλκε με τον Πέτερς να δηλώνει:

«Έχουμε τεράστιο πρόβλημα με τη συμπεριφορά τους. Έκαναν άμεσα παρέμβαση για τους δικούς μας οπαδούς και δεν ασχολήθηκαν με τη συμπεριφορά των δικών τους. Είναι γνωστό ότι η συμπεριφορά των οπαδών του ΠΑΟΚ είναι προβληματική. Αλλά προτίμησαν να ασχοληθούν με τους δικούς μας οπαδούς. Αυτό είναι και αντιαθλητικό αλλά και εντελώς απαράδεκτο!»

Ο Πέτερς συνέχισε: «Χρειάστηκε να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες σε οπαδούς μας γιατί αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα από τη χρήση σπρέι πιπεριού από την αστυνομία. Η Σάλκε έχει δώσει εκατό ευρωπαϊκούς αγώνες και ποτέ μα ποτέ δεν έχω βιώσει κάτι τέτοιο στο γήπεδο μας. Ελπίζω και ο Έλληνας αστυνομικός να δείξει τον ίδιο ζήλο και με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ» θα υποστηρίξει ξεχνώντας φυσικά ότι το ματς της Τρίτης θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Για το ότι αναρτήθηκε η συγκεκριμένη σημαία ο Πέτερς δήλωσε: «Θα έπρεπε να ενημερώσουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ότι υπήρχε το ενδεχόμενο να αναρτηθεί αυτή η σημαία, στη σύσκεψη πριν το ματς. Πώς έπρεπε να το γνωρίζουμε; Το να κινούνται οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια του αγώνα είναι απαράδεκτο».

Μάλιστα όπως τονίζεται σε επίσημη ανακοίνωση της Σάλκε, σε ένδειξη διαμαρτυρίας η Σάλκε αποφάσισε να μην δεχθεί την πρόσκληση της διοίκησης για επίσημο γεύμα την Δευτέρα ενώ θα προχωρήσει σε έγγραφη καταγγελία προς την ΟΥΕΦΑ για την συμπεριφορά των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: