Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Κέλερ: «Μπορούμε στην Τούμπα»

Αισιόδοξος για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League εμφανίστηκε ο προπονητής της Σάλκε, Γενς Κέλερ, παρά το 1-1 με τον ΠΑΟΚ στη Γερμανία.

Κέλερ: «Μπορούμε στην Τούμπα»
Ο Γενς Κέλερ δεν τα έβαψε μαύρα για το 1-1 της Σάλκε με τον ΠΑΟΚ κι εξέφρασε την αισιοδοξία του εν όψει της ρεβάνς.

«Μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοσή μας, όχι όμως και από το αποτέλεσμα», δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός. «Κάναμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και πετύχαμε ένα γκολ. Δυστυχώς στην επανάληψη δεν ήμασταν τόσο καλοί και ισοφαριστήκαμε. Έχουμε έναν αγώνα μπροστά μας, αλλά αισιοδοξώ. Πιστεύω πως έχουμε την ποιότητα να σκοράρουμε μία ή και περισσότερες φορές μακριά από την έδρα μας», πρόσθεσε.

Ο αρχηγός της Σάλκε, Μπένεντικτ Χέβεντες, είπε με τη σειρά του: «Είναι κρίμα, γιατί παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Το 1-1 δεν είναι το καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά η πρόκριση είναι στο χέρι μας».


«Έπαιξε καλή άμυνα ο ΠΑΟΚ»

Στην καλή άμυνα του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Κρίστιαν Φουκς για να δικαιολογήσει γιατί η Σάλκε δεν νίκησε τον «Δικέφαλο» στο πρώτο ματς μεταξύ τους για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Αυστριακός διεθνής αμυντικός τόνισε πως αποτελεί πλεονέκτημα το 1-1 για τον ΠΑΟΚ και για τη Σάλκε η άδεια Τούμπα στη ρεβάνς και πιστεύει πως όλα είναι ανοιχτά.

Αναλυτικά: «Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πάρα πολύ καλά, έπαιξε καλά αμυντικά. Δεν μπορούσαμε να ‘σπάσουμε’ την άμυνά του και δε μας επέτρεψε να κάνουμε το νικητήριο γκολ.

Οπωσδήποτε, αποτελεί πλεονέκτημα το εκτός έδρας γκολ για τον ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι δεν έχει φιλάθλους δε θα παίξει σημαντικό ρόλο. Θα πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω για να πάρουμε την πρόκριση.

Ο ΠΑΟΚ μπορούσε να κρατήσει τις επιθέσεις της Σάλκε και αυτό ήταν το πλεονέκτημα που είχε, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: