Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Όλα ανοιΧτα!

Στεάουα και Λέγκια έμειναν στο 1-1 στο Βουκουρέστι και θα λύσουν τις διαφορές τους για το εισιτήριο των ομίλων του Champions League την Τρίτη στη Βαρσοβία.

Όλα ανοιΧτα
Φαβορί δεν υπήρχε εξ αρχής. Και μάλλον δεν υπάρχει τέτοιο… ξεκάθαρα ούτε μετά τον πρώτο αγώνα μεταξύ Στεάουα και Λέγκια στο Βουκουρέστι. Το 1-1 αφήνει ανοικτούς τους λογαριασμούς ανάμεσα στις δύο ομάδες εν όψει της ρεβάνς στη Βαρσοβία, που θα κρίνει ποια από τις δύο θα πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 34’ με τον Πιοβατσάρι να πλασάρει από πάνω τον εξερχόμενο Κούτσιακ, αλλά στο 53’ ο Κοσέτσκι έφερε το ματς στα ίσα για τους Πολωνούς με κοντινό σουτ μετά από γύρισμα από τα δεξιά.

Στεάουα: Ταταρουσάνου, Ζούκαλα, Γκάρντος, Λατοβλέβιτσι, Πίντιλι (46’ Πρεπελίτα), Τανάσε, Στάντσιου (61’ Ιάντσου), Μπουρτσεάνου, Πιοβατσάρι (70’ Κριστέα), Πόπα.

Λέγκια: Κούτσιακ, Ντόσα Ζούνιορ, Βαβζίνιακ, Ζέζνιτσακ, Γιοντλόβιετς (27’ Μπροζ), Βρντόλιακ, Ράντοβιτς, Φούρμαν, Σαγκανόφσκι (81’ Ντβαλισβίλι), Κούχαρτσικ (75’ Ζίρο), Κοσέτσκι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: