Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Άτυχος ο Ζάρατε!!

Δεν πρόλαβε να χαρεί την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους ο Μάουρο Ζάρατε, αφού στο πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα της Βελέζ, τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός δράσης για 20 μέρες.

Άτυχος ο Ζάρατε
Η περασμένη χρονιά θα μείνει αξέχαστη στον Μάουρο Ζάρατε. Τα προβλήματα που αντιμετώπισε, τόσο με τον προπονητή της Λάτσιο, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, όσο και με τον πρόεδρο της ομάδας, Κλαούντιο Λοτίτο, τον υποχρέωσαν σε πολύμηνη απουσία από την αγωνιστική δράση. Η επιστροφή του στην Αργεντινή για λογαριασμό της Βελέζ Σάρσφιλντ φάνηκε να αλλάζει την πορεία της καριέρας του. Ωστόσο η αρχή δεν ήταν η καλύτερη δυνατή για τον 26χρονο μέσο.

Στο παιχνίδι κόντρα στην Ολ Μπόις, ο Ζάρατε τραυματίστηκε και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο. Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για πιθανή θλάση, κάτι που επιβεβαιώθηκε από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, οι οποίες έδειξαν πως ο πρώην παίκτης της Λάτσιο θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 20 μέρες.

Ο προπονητής της Βελέζ, Ρικάρντο Αντόνιο Γκαρέκα, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον τραυματισμό του Ζάρατε. «Δυστυχώς δεν μπορούμε να υπολογίζουμε στον Μάουρο για τις επόμενες 20 μέρες. Πρέπει να το αποδεχτούμε αυτό. Αυτό που απαιτείται είναι να αποθεραπευτεί με ηρεμία και χωρίς βιασύνη, ώστε να επανέλθει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Λυπάμαι για τον παίκτη, αφού ήθελε πολύ να παίξει ποδόσφαιρο, μετά την περσινή, δύσκολη χρονιά που πέρασε», είπε χαρακτηριστικά ο Γκαρέκα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: