Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Υποψήφιος δήμαρχος ο Ρομάριο!

Την υποψηφιότητά του για τη δημαρχεία της πόλης του Ρίο Ντε Τζανέιρο ανακοίνωσε ο Ρομάριο. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μοιάζει ενθουσιασμένος με την πολιτική.

Υποψήφιος δήμαρχος ο Ρομάριο
Στα χρόνια που αγωνιζόταν αποτελούσε τον φόβο των τερματοφυλάκων, αφού οι εκτελεστικές ικανότητές του ήταν εξαιρετικές. Όταν αποσύρθηκε, αποφάσισε να παραμείνει ένα «δημόσιο πρόσωπο», ασχολούμενος με την πολιτική. Ο Ρομάριο, όπως μεταδίδει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τη δημαρχεία του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Σύμφωνα με το πρακτορείο «Ansa», ο Ρομάριο θεωρεί πως είναι ο ιδανικός άνθρωπος για την ανάληψη της δημαρχίας της βραζιλιάνικης μεγαλούπολης. «Η πολιτική σήμερα είναι γεμάτη από κλέφτες και απατεώνες. Χρειάζονται νέοι, άφθαρτοι άνθρωποι, με ιδέες και όρεξη για δουλειά. Θεωρώ πως είμαι ο καταλληλότερος για να αναλάβω αυτό το ρόλο», είπε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος άσος.

Πώς, όμως, ένας άνθρωπος που είχε συνηθίσει να βρίσκεται στα γήπεδα, θα καταφέρει να κλειστεί σε ένα γραφείο; Ο Ρομάριο δεν δείχνει να έχει πρόβλημα. «Όσο περνά ο καιρός καταλαβαίνω πως αυτό είναι το μέλλον μου. Για να είμαι ειλικρινής, η πολιτική μου αρέσει περισσότερο από το ποδόσφαιρο. Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσει ο προεκλογικός αγώνας», τόνισε ο Ρομάριο, δείχνοντας να έχει πάρει πολύ «ζεστά» το νέο του ρόλο του υποψήφιου Δήμαρχου.

Οι δημοτικές εκλογές θα διεξαχθούν το 2016, κάτι που σημαίνει πως ο Ρομάριο έχει αρκετό χρόνο στη διάθεσή του για να πείσει τους δημότες του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: