Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Οι ανησυχίες του Ηλιάδη!

Την δυνατότητα να επικεντρωθεί περισσότερο στο αγωνιστικό κομμάτι, έχει πλέον ο Δημήτρης Ηλιάδης. Μετά την ολοκλήρωση του βασικότερου σταδίου της προσπάθειας για την υπαγωγή της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99, ο πρόεδρος των κιτρίνων ρίχνει πλέον το βάρος του στην ομάδα και τα αγωνιστικά θέματα, εκτιμώντας εξαιρετικά σημαντική την πορεία της για να μην παρεκτραπεί το πλάνο εξυγίανσης που έχει εκπονηθεί. 
Θορυβημένος από την απόδοση της ομάδας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά και έχοντας εισπράξει ένα κλίμα προβληματισμού για διάφορα θέματα που αφορούν την λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Ηλιάδης συναντήθηκε χθες με τον Γιάννη Χατζηνικολάου και συζήτησαν μεταξύ τους για αρκετή ώρα. Την δεδομένη στιγμή βέβαια, δεν τίθεται κάποιο θέμα στήριξης στο προπονητικό τημ ή τους παίκτες, καθώς ο Ηλιάδης πιστεύει στις επιλογές που έγιναν και τις δυνατότητες προπονητή και παικτών. Ωστόσο, ο ίδιος θέλησε να βαρέσει το «καμπανάκι» για μεγαλύτερη συνέπεια και μεγαλύτερη προσπάθεια από όλους.
Μέσα στην εβδομάδα μάλιστα, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και κάποια προεδρική επίσκεψη στα αποδυτήρια της ομάδας από τον Δημήτρη Ηλιάδη, ώστε και να τονώσει ηθικά τους παίκτες αλλά και να τους ζητήσει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Το παιχνίδι με την Καλλονή θεωρείται από την διοίκηση εξόχως σημαντικό και φυσικά, το ζητούμενο είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών και τίποτα λιγότερο.
Πηγή:arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: