Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Οδηγίες προς… «Ατρόμητους»

Η μεγάλη ώρα για τον Ατρόμητο έφτασε, αφού την Πέμπτη, η ομάδα του Περιστερίου, υποδέχεται την Άλκμααρ για τα πλέι οφ του Europa League.

Οδηγίες προς… «Ατρόμητους»
Η στιγμή για το Europa League έφτασε για τον Ατρόμητο. Το Περιστέρι βάζει τα γιορτινά του και την Πέμπτη υποδέχεται την Άλκμααρ, για τα πλέι οφ της διοργάνωσης και με στόχο την είσοδό του στους ομίλους.

Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας για το πώς πρέπει να κινηθεί στην αναμέτρηση με τους Ολλανδούς.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος εν όψει του εντός έδρας αγώνα με την Alkmaar που θα διεξαχθεί στο γήπεδο μας στις 22 Αυγούστου ενημερώνει και υπενθυμίζει στους φιλάθλους της ότι η UEFA είναι ιδιαιτέρως αυστηρή σε θέματα που παρεμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Οι κανονισμοί είναι σαφείς: Απαγορεύεται η χρήση πυρσών, καπνογόνων, φωτοβολίδων και λέιζερ κατά τη διάρκεια των ευρωπαϊκών αγώνων.

Καλούμε τους φιλάθλους μας να στηρίξουν και να προστατεύσουν τον Ατρόμητο διατηρώντας την συμπεριφορά τους μέσα σε καθαρά αθλητικά πλαίσια.

Επίσης τους καλούμε να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους έτσι ώστε να αποφύγουν τον συνωστισμό κι ενδεχομένως την ταλαιπωρία στις θύρες εισόδου.

Ο Ατρόμητος δίνει ένα ακόμη πολύ μεγάλο ραντεβού με την ιστορία και όλοι πρέπει να είμαστε δίπλα του»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: