Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Show time απ’ την Τότεναμ!!

Βόλτα στην Γεωργία πήγε η Τότεναμ! Οι «Spurs» διέλυσαν 5-0 την Ντιναμό Τιφλίδας και είναι… ήδη στους ομίλους του Europa League. Νίκη χωρίς Σισέ για την Κουμπάν, διπλό η Μπέτις.

Show time απ’ την Τότεναμ! (video)
Με τον Ρομπέρτο Σολδάδο να είναι «καυτός» και να σημειώνει δύο τέρματα, η Τότεναμ διέλυσε την Ντιναμό Τιφλίδας με σκορ 5-0. Ουσιαστικά, οι Spurs μετέτρεψαν σε τυπική διαδικασία την ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης και βρίσκονται… ήδη στους ομίλους του Europa League.

Το.. πάρτι ξεκίνησε νωρίς με τον Τάουνσεντ, ενώ πριν το ημίχρονο, ο Παουλίνιο (παρθενικό του) διπλασίασε τα τέρματα των Λονδρέζων. Στη συνέχεια, με δύο γκολ του Ισπανού νεοαποκτηθέντα (58’, 68’) και ένα από τον Ρόουζ (65’), διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.



Με τον Σισέ να μπαίνει στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, η Κουμπάν πήρε τη νίκη με το... φτωχό πλην τίμιο 1-0 απέναντι στην Φέγενορντ και πήρε προβάδισμα πρόκρισης. Σκόρερ ο Μπαλντέ.

Διπλό που βάζει τις βάσεις για τους ομίλους πέτυχε η Μπέτις, που επικράτησε 2-1 μέσα στο «σπίτι» της Γιάμπλονετς. Ακόμα πιο ήσυχη θα πρέπει να είναι η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που επιστρέφει στη Γερμανία με το υπέρ της 2-0 κόντρα στην Καραμπάγκ.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

Ακτόμπε-Ντιναμό Κιέβου 2-3
(37' αυτ. Τρεμουλινάς, 66' Καϊρούλιν - 12' Γιαρμολένκο, 52' Ιντέγιε, 57' Μπελχαντά)
Ντιναμό Τιφλίδας-Τότεναμ 0-5
(12’ Τάουνσεντ, 44’ Παουλίνιο, 58’, 68’ Σολδάδο, 65’ Ρόουζ)
Γιάμπλονετς-Μπέτις 1-2
(43’ Κόπιτς – 21’ Μολίνα, 86’ Κέντριτς)
Κουμπάν-Φέγενορντ 1-0
(60’ Μπαλντέ)
Καραμπάγκ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 0-2
(6’, 75’ Μέιερ) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: