Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Τοπαλίδης στο Metropolis: «Με γεμάτη Τούμπα ο ΠΑΟΚ θα περνούσε 100%»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο προπονητής της Καβάλας, Γιάννης Τοπαλίδης για τον χθεσινό αγώνα του ΠΑΟΚ στην «Veltins Arena» και τις πιθανότητές του να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά τα όσα επισήμανε:

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ: «Η παρουσία του ΠΑΟΚ χθες χαρακτηρίστηκε από μεγάλο θράσος. Μετά το χθεσινό αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ έχει βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στους ομίλους και πιστεύω πως αν ήταν γεμάτη η Τούμπα στη ρεβάνς θα ήταν σίγουρη την πρόκριση. Οι Γερμανοί είναι επικίνδυνοι αφού μπορούν να σκοράρουν εκτός έδρας , αλλά πέραν όλων των άλλων η χθεσινή εμφάνιση του ΠΑΟΚ δίνει υποσχέσεις για το μέλλον. Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ προσεκτικά χθες στο ματς. Ήταν εμφανές πως δεν ήθελε δεχθεί γκολ, κάτι που είναι πολύ λογικό, αφού οι περισσότερες ομάδες θα έπαιζαν έτσι».

Για το ενδεχόμενο η Σάλκε να υποτίμησε τον ΠΑΟΚ: «Η Σάλκε δεν πάει καλά, και σίγουρα περίμενε τον ΠΑΟΚ πιο αδύναμο. Πάντα οι Γερμανοί όταν παίζουν με ελληνικές ομάδες τις υποτιμούν. Πάντα όταν κάτι δεν πάει καλά βρίσκουν τα λάθη στον εαυτό τους και όχι στην ικανότητα του αντιπάλου».

Για το μεγάλο όπλο του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν: «Το κλειδί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι να έχεις δυνατούς πλάγιους και ο ΠΑΟΚ το έχει καταλάβει φέτος με την απόκτηση του Στοχ, ο οποίος είναι από τους κορυφαίους, όπως και του Λούκας που ήταν πολύ καλός και χθες και στο ματς με την Ξάνθη».

Για τον Χουμπ Στέφενς: «Είναι μεγάλο ατού για τον ΠΑΟΚ. Όπως σε όλους τους Ολλανδούς, έτσι και σε αυτόν αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, και αυτό εξηγεί και την επιθετική νοοτροπία με την οποία μπήκε ο ΠΑΟΚ στο χθεσινό ματς».

Για τις απουσίες της Σάλκε στη ρεβάνς: «Είναι οι δύο καλύτεροι της Σάλκε, αλλά οι γερμανικές ομάδες όταν παίζουν εκτός έδρας και με όποιες απουσίες ναι μεν θα μπουν επιφυλακτικά, αλλά από ένα σημείο και μετά θα πιέσουν για να σκοράρουν. Για αυτό το λόγο δεν πρέπει να πάει ο ΠΑΟΚ με τη λογική του 0-0. Όταν κυλάει το ματς χωρίς σκορ σίγουρα μπορεί να το σκέφτεσαι, αλλά ποτέ δεν πρέπει να το σχεδιάζεις από πριν». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: