Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Στη Σάντερλαντ κι επίσημα ο Μαυρίας!

Παίκτης της Σάντερλαντ για τα επόμενα τρία χρόνια είναι ο Χάρης Μαυρίας! Οι «μαυρόγατες» ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα την απόκτησή του, με το κόστος της μεταγραφής να φτάνει στα τρία εκατ. ευρώ.

Στη Σάντερλαντ κι επίσημα ο Μαυρίας
Το μεγαλύτερο - μέχρι το επόμενο - βήμα της ποδοσφαιρικής του καριέρας έκανε ο Χάρης Μαυρίας.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, ανήκει από το μεσημέρι της Πέμπτης και για τα επόμενα τρία χρόνια, στη Σάντερλαντ, όντας έτοιμος πλέον να αποκομίσει εμπειρίες από την Πρέμιερ Λιγκ!

Ο νεαρός άσος είχε βρεθεί στην Αγγλία από το βράδυ της περασμένης Τρίτης, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στις «μαυρόγατες».

Έπειτα από το deal των τριών εκατ. ευρώ ανάμεσα στον αγγλικό σύλλογο και τον Παναθηναϊκό, ο Χάρης Μαυρίας βρέθηκε στο Νησί, ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο που του είχε προσφέρει η Σάντερλαντ.

Η τελευταία, νωρίτερα μέσα στην ημέρα, είχε ενημερώσει τους «πράσινους» για την επιτυχία με την οποία πέρασε ο παίκτης τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και από το μεσημέρι, ο Μαυρίας ανήκει κι επίσημα στην αγγλική ομάδα.

Όσον αφορά το «τριφύλλι», θα λάβει άμεσα τα μισά χρήματα από τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή και το υπόλοιπο 1,5 εκατ. ευρώ σε βάθος χρόνου, με δόσεις. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: