Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Παράσχος: «Θέλει προσήλωση για να πετύχουμε κάτι»

Προσήλωση και συγκέντρωση στο παιχνίδι θέλει από τους παίκτες του ο Γιώργος Παράσχος. Ο προπονητής του Ατρόμητου έκανε λόγο για μια πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα.

Παράσχος: «Θέλει προσήλωση για να πετύχουμε κάτι»
Το παιχνίδι με την Άλκμααρ είναι εξαιρετικά σημαντικό για τον Ατρόμητο, πράγμα που ξέρει καλά ο Γιώργος Παράσχος. Ο έμπειρος προπονητής έκανε λόγο για αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας, ενώ ζήτησε από τους παίκτες του να είναι προσηλωμένοι στα καθήκοντά τους, εάν θέλουν να καταφέρουν κάτι σημαντικό.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Βαγγέλη Νάστου, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας.

«Το άγχος σίγουρα υπάρχει. Καταρχήν ξέρουμε ότι παίζουμε με μια έμπειρη ομάδα, ιδιαίτερα στα διεθνή ματς έχουν αποδείξει ότι μπορούν. Κυνηγούσαν πρωταθλήματα και καλές πορείες. Αν θέλουμε να ανταποκριθούμε και να μοιράσουμε τις πιθανότητες, πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι και προσηλωμένοι. Είναι πολύ επιθετική ομάδα, τέσσερα ματς συνεχώς σκοράρει, είτε εντός, είτε εκτός. Ειδικότερα, πρόκειται για μία κοντρολαρισμένη ομάδα, με καλές και οργανωμένες επιθέσεις. Αυτό που θέλει ακόμα περισσότερη προσοχή είναι οι στημένες φάσεις, είναι πολύ ψηλά παιδιά και θέλει προσοχή σε αυτό τον τομέα. Δεν θα αλλάξουμε το στυλ μας, περίπου το ίδιο θα παίξουμε, απλώς θα δώσουμε μεγαλύτερη βαρύτητα σε κάποιους μεσοεπιθετικούς που θέλουν προσοχή, όπως ο δεξιός εξτρέμ, που είναι πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός. Είναι πολύ σημαντικό αν μπορέσουμε να μην δεχτούμε γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο ο Εργοτέλης μας έκανε 8 τελικές προσπάθειες πολύ εύκολα. Αν δεν ανταποκριθούμε σε αυτό, δεν θα έχουμε καμία τύχη».

Για τον κόσμο: «Θα έχουν γυρίσει από τις διακοπές, ελπίζω αύριο να έχουμε περισσότερο απ’ ότι με τον Εργοτέλη. Περιμέναμε το Σάββατο να είχαμε κόσμο, πιστεύω θα παίξει καταλυτικό ρόλο».

Νάστος: «Μεγάλη κίνητρο»

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Νάστος χαρακτήρισε φαβορί την Αλκμαάρ, αλλά τόνισε πως πρέπει να το δείξει και στο γήπεδο. «Πέρσι με τη Νιούκαστλ το γήπεδο ήταν γεμάτο, μακάρι να είναι όπως στο ματς με την Τρίπολη για τα πλέι οφ. Ελπίζω να έρθει ο κόσμος και να φύγει χαρούμενος. Η εμπειρία λίγο-πολύ είναι μεγαλύτερη φέτος, πρόκειται για τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Η Αλκμαάρ είναι πολύ μεγάλη ομάδα, είναι το φαβορί, αλλά στο γήπεδο αύριο και στην Ολλανδία θα φανεί αν είναι όντως το φαβορί. Θα τα δώσουμε όλα. Το ματς με Εργοτέλη είναι παρελθόν, ελπίζω να μάθουμε από αυτό το ματς. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο ματς. Η πρόκριση είναι έξτρα κίνητρο, υπάρχει πάντα για όλους, θα είναι η πρώτη φορά σε ομίλους και είμαστε προσηλωμένοι σε αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: