Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Στέφενς: «Η Σάλκε παραμένει το φαβορί»

Ο Χουμπ Στέφενς κράτησε χαμηλά την… μπάλα μετά το 1-1 που απέσπασε ο ΠΑΟΚ από τη Σάλκε στη Γερμανία για τα play offs του Champions League.

Στέφενς: «Η Σάλκε παραμένει το φαβορί»
Μετρημένος και προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Χουμπ Στέφενς μετά το 1-1 με τη Σάλκε στη «Φέλτινς Αρένα». Ο προπονητής του ΠΑΟΚ εξακολουθεί να δίνει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League στη Σάλκε.

«Η Σάλκε θα παραμείνει το φαβορί και μετά από αυτό το αποτέλεσμα. Είναι επικίνδυνη ομάδα, μπορεί κάλλιστα να σκοράρει και στον επόμενο αγώνα. Ο αγώνας δεν τελείωσε. Είμαστε ακόμη στο ημίχρονο. Έχουμε άλλα 90 λεπτά στη Θεσσαλονίκη», τόνισε ο Ολλανδός προπονητής.

Για την εικόνα του αγώνα ανέφερε: «Τόσο πριν, όσο και μετά τον αγώνα ένιωθα πολύ καλά. Ξεκινήσαμε πολύ καλά στα πρώτα λεπτά. Στη συνέχεια είχαμε πρόβλημα από τα άκρα, όπου η Σάλκε άρχισε να παίζει πολύ δυνατά. Στην αρχή δεν είχαμε απάντηση, αλλά βρήκαμε στην πορεία λύσεις και ήμασταν πολύ καλύτεροι».

Σχολιάζοντας την απουσία του κόσμου λόγω της γνωστής τιμωρίας της Τούμπας, είπε: «Είναι κρίμα που το παιχνίδι θα γίνει σε άδειο γήπεδο, γιατί το ποδόσφαιρο είναι για τους θεατές. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε τόσο μαζικά στο γήπεδο. Την επόμενη εβδομάδα δεν θα έχουμε την υποστήριξη του κόσμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: