Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Υπογράφει ο ένας, υπομονή για τον άλλο!!

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την απόκτηση του Αμπντούλ Ατζαγκούν στον Παναθηναϊκό, στον οποίο είναι διατεθειμένοι να περιμένουν μέχρι το τέλος των μεταγραφών για τον Πράνιτς.

Υπογράφει ο ένας, υπομονή για τον άλλο
Ανυπόμονος να υπογράψει (τετραετές συμβόλαιο) στον Παναθηναϊκό και να ξεκινήσει προπονήσεις είναι ο Αμπντούλ Ατζαγκούν, ο οποίος την Τρίτη υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει με την Ντόλφινς, η οποία θα εισπράξει το ποσό των 150.000 ευρώ, και σήμερα θα τελειώσει το διαδικαστικό κομμάτι της υπόθεσης.

Μάλιστα, ο 20χρονος μεσοεπιθετικός συναντήθηκε με τον Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος τον ρώτησε για την αγωνιστική του κατάσταση και εκείνος τον ενημέρωση πως είπε ότι έκανε προπονήσεις τον τελευταίο ενάμιση μήνα και αισθάνεται έτοιμος να προσφέρει άμεσα τις υπηρεσίες του.

Αυτό φάνηκε και στις εργομετρικές εξετάσεις του Νιγηριανού άσου, ο οποίος είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο φυσικής κατάστασης και χρειάζεται να δουλέψει περισσότερο στην εκρηκτικότητα.

Αισιοδοξία για Πράνιτς, αλλά υπομονή…

Σε ανοιχτή επικοινωνία με την πλευρά του Ντάνιελ Πράνιτς είναι η διοίκηση του Παναθηναϊκού, η οποία παρουσιάζεται αισιόδοξη ότι ο Κροάτης χαφ θα μπορέσει να μείνει ελεύθερος από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και θα ντυθεί στα πράσινα.

Στο «τριφύλλι» δείχνουν διατεθειμένοι να περιμένουν μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου τον 32χρονο παίκτη, υπολογίζοντας ότι θα καταφέρουν να προχωρήσουν για απόκτηση ελεύθερου παίκτη τον Σεπτέμβρη.

Οι Πορτογάλοι, από την πλευρά τους, το έχουν σίγουρο κι εκτιμούν ότι η μεταγραφή θα γίνει μέχρι την άλλη εβδομάδα.

Πάει για νεαρό φορ

Προσπάθειες για την απόκτηση ενός επιθετικού, ο οποίος θα αποτελέσει μπακ-απ του Μάρκους Μπεργκ, καταβάλει ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με την SportDay, ο συγκεκριμένος παίκτης έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται και στα άκρα της επίθεσης.

Μόλις ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Χάρη Μαυρία στη Σάντερλαντ και το «τριφύλλι» έχει μια καλύτερη άνεση στα οικονομικά, οι εξελίξεις γι' αυτό το θέμα θα προχωρήσουν, αφού είναι προχωρημένες οι συζητήσεις με τον παίκτη.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: