Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

«Καθάρισε» η Αούστρια!!

Με το ενάμιση πόδι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της βρίσκεται η Αούστρια Βιέννης που νίκησε 2-0 την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Κροατία για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Καθάρισε» η Αούστρια (video)
Πολύ σημαντική νίκη μέσα στο «Μάξιμιρ» της Κροατίας πέτυχε η Αούστρια Βιέννης με σκορ 2-0 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ουσιαστικά βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Οι Αυστριακοί εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των αντιπάλων τους και κατάφεραν να μπουν μπροστά στο σκορ στο 68΄με τον Λέοβατς. Στο 72΄ο Άντε Ρουκάβινα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο ματς και έκανε πιο εύκολη την δουλειά για την Αούστρια που στο 75΄ με τον Στάνκοβιτς έγραψε το τελικό 2-0.

Έτσι, τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό στο συγκεκριμένο ζευγάρι σε ότι αφορά την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης.

Συνθέσεις:
Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Ζελένικα, Σίμουνιτς, Πίντο, Άντι, Αντεμί, Πίβαριτς, Χουσεΐνοβιτς (62΄Σαμίρ), Τσοπ (71΄Ρουκάβινα), Σουντάνι, Πάμιτς (83΄Μπρόζοβιτς), Φερνάντες

Αούστρια Βιέννης: Λίντνερ, Ρογκουλί, Ορτλέχνερ, Λέοβατς, Κοχ, Μαντέρ, Χόλαντ, Στάνκοβιτς, Χόσινερ (82΄Οκότι), Γιούν (85΄Γκράνγουαλντ), Ρόγιερ (90΄Μούργκ) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: