Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Τα πρώτα…χιλιόμετρα!! (video)

Άρχισε το «χτίσιμο» του Παναθηναϊκού στο Καρπενήσι, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να είναι από σήμερα στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει και τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς. Έρχεται σήμερα και ο Κάρι.

Τα πρώτα…χιλιόμετρα (video)
Ο 23χρονος διεθνής φόργουορντ, «κόπηκε» όπως αναμενόταν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Αντρέα Τρινκιέρι μετά από ένα μήνα προετοιμασίας με την Εθνική ομάδα ενόψει του Ευρωμπάσκετ, όμως αποφάσισε να μην κάνει χρήση της άδειας μίας εβδομάδας που δικαιούταν. Ενημέρωσε το προπονητικό τιμ πως θέλει να μεταβεί άμεσα στο Καρπενήσι για να μην χάσει έδαφος στη προετοιμασία των νταμπλούχων Ελλάδας, που είδαν με πολύ θετικό μάτι αυτή την απόφαση του Γιάνκοβιτς.

Από αύριο μάλιστα, μοναδικός –πλην διεθνών- απών θα είναι ο τραυματίας Λάσμε, καθώς στο Καρπενήσι αναμένεται και ο Ραμέλ Κάρι. Ο Αμερικανός γκαρντ, έρχεται σήμερα στην Αθήνα, θα περάσει από ιατρικά τεστ και εν συνεχεία θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

Εν τω μεταξύ, η ΚΑΕ, δημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα της στο Facebook τα πλάνα από την πρώτη προπόνηση χθες το απόγευμα στο Καρπενήσι.



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: