Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

«Διψάμε για την πρόκριση»

Για το μεγάλο ευρωπαϊκό αγώνα που έχει να δώσει απέναντι στην Άλκμααρ ο Ατρόμητος, μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Σπανός.
Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου στον Sentra 103.3
Για το τι περιμένει από τον σημερινό αγώνα: «Αυτό που θέλουμε είναι ένα αποτέλεσμα που θα μας δίνει πιθανότητες να διεκδικήσουμε την πρόκριση την ερχόμενη εβδομάδα στην Ολλανδία»
Για το αν ο Ατρόμητος είναι πιο ώριμος: «Έχουμε ένα έμπειρο ρόστερ με παίκτες που έχουν ευρωπαϊκές συμμετοχές, αλλά και νέα παιδιά με υψηλά κίνητρα, που ξέρουν ότι μέσα από τέτοια ματς χτίζουν την καριέρα τους. Κάτω από αυτό το πρίσμα βλέπουμε το παιχνίδι, σαν μια τεράστια πρόκληση και η ομάδα είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι».
Για το τι παραπάνω έχει ο Ατρόμητος από τα προηγούμενα χρόνια: «Είναι μόλις η 3η ευρωπαϊκή μας συμμετοχή και είναι φυσικό να μην έχουμε ανάλογη εμπειρία. Όμως τα περσινά ματς με τη Νιούκαστλ, όπου όλοι μας είχαν ξεγραμμένους και εάν είχαμε ίση διαιτητική μεταχείριση, θα μπορούσαμε να είχαμε περάσει, θα αποτελέσουν οδηγό για τα παιχνίδια με την Αλκμααρ. Έχουμε δίψα να προκριθούμε στους ομίλους και να μεγαλώσουμε σαν ομάδα»
Για τον κόσμο του Ατρόμητου: «Τις προηγούμενες ημέρες υπήρχε ζήτηση, πιστεύω ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο, χρειαζόμαστε δίπλα μας τους φιλάθλους μας για να κάνουμε το πρώτο βήμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: