Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Η Νάπολι ζητάει 100 εκ.ευρώ για το ατύχημα του Ιγκουαΐν!!

Ο ιδιοκτήτης της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ζητάει 100 εκ. ευρώ από το κράτος ως αποζημίωση για τις ελλιπείς ιατρικές παροχές με αφορμή το ατύχημα του Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Η Νάπολι ζητάει 100 εκ.ευρώ για το ατύχημα του Ιγκουαΐν
Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν είχε μια οδυνηρή εμπειρία τις προηγούμενες ημέρες, καθώς ενώ παραθέριζε στην Καμπάνια με μερικούς φίλους του, βούτηξε στη θάλασσα και χτύπησε το πρόσωπό του σε βράχους που ήταν μέσα στο νερό.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο κοντινό νοσοκομείο «Καπιλούπι», όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και του έγιναν οκτώ ράμματα, ωστόσο ο ιδιοκτήτης της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, δεν έμεινε ικανοποιημένος από τις ιατρικές παροχές, τις οποίες χαρακτήρισε άνισες προς τους πολίτες.

Έτσι αποφάσισε να ζητήσει από το κράτος 100 εκ. ευρώ ως αποζημίωση, αιτιολογώντας:

«Δεν έχω συναντήσει ακόμη τον Γκονσάλο, αλλά θέλω να δω πως είναι για να αποφασίσω αν θα μηνύσω την περιοχή της Καμπάνια και του Κάπρι. Ένας ηθοποιός, ένας ποδοσφαιριστής, ή ένας άσημος άνθρωπος πρέπει να φροντίζονται καλά από τα νοσοκομεία. Είδα τις φωτογραφίες και προτίθεμαι να πω στους δικηγόρους μου να προχωρήσουν σε μηνύσεις ζητώντας 100 εκ. ευρώ, τα οποία στη συνέχεια θα δώσω σε ίδρυμα. Κουράστηκα με το να μην υπάρχει ίση ιατρική φροντίδα για όλους. Οι πολιτικοί πρέπει να πάρουν ένα μάθημα».

Ως απάντηση στα λεγόμενα του Ντε Λαουρέντις, ο δήμαρχος του Κάπρι, Τσίτο Λέμπο, ανέφερε: «Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν δέχθηκε εξαιρετική φροντίδα στο νοσοκομείο. Ο Ντε Λαουρέντις θα μπορούσε να αποφύγει αυτά τα σχόλια, καθώς οι εργαζόμενοι στα νοσοκομείο, που δουλεύουν κάτω από δύσκολες συνθήκες, δέχθηκαν πολλά ευχαριστώ από τον παίκτη και τους φίλους του που τον συνόδευαν. Επίσης, είπε όσα είπε χωρίς να δει τον παίκτη από κοντά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κατηγορεί τους γιατρούς».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: