Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Ολοκληρώθηκε του Λαμέλα!!

Ολοκληρώθηκε του Λαμέλα! Ποδοσφαιριστή της Τότεναμ αποτελεί ο Έρικ Λαμέλα, με τη Ρόμα να είναι αυτή που ανακοίνωσε πρώτη την ολοκλήρωση της μεταγραφής του νεαρού μεσοεπιθετικού από τους «τζιαλορόσι» στους Λονδρέζους.

Στα 30 εκατομμύρια ευρώ το deal, συν ακόμα πέντε με την μορφή μπόνους. Στα 30 εκατομμύρια ευρώ το deal, συν ακόμα πέντε με την μορφή μπόνους.

Εδώ και ημέρες ήταν γνωστό πως ο 21χρονος άσος βρισκόταν πολύ κοντά στην μετακίνησή του στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και το απόγευμα της Τετάρτης (28/8) το θέμα ολοκληρώθηκε και τυπικά.

Η Ρόμα ήταν αυτή που γνωστοποίησε μέσω επίσημης ανακοίνωσης τη συμφωνία, με την ιταλική ομάδα να βάζει στα ταμεία της 30 εκατομμύρια ευρώ, συν ακόμα πέντε με μορφή μπόνους.

Ο Λαμέλα φορούσε τη φανέλα της Ρόμα την τελευταία διετία, καθώς το καλοκαίρι του 2011 άφησε την Ρίβερ Πλέιτ για λογαριασμό των «τζιαλορόσι».

Σε αυτό το διάστημα πραγματοποίησε 67 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 21 γκολ.


«Περήφανος που έπαιξα στη Ρόμα»

Μόνο οι υπογραφές απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Έρικ Λαμέλα στην Τότεναμ, καθώς η Ρόμα ανακοίνωσε την πώληση του παίκτη στους Λονδρέζους.

Ο 21χρονος Αργεντινός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξή του στο Λονδίνο, λέγοντας ότι είναι υπερήφανος που αγωνίστηκε στους «τζιαλορόσι», ενώ εμφανίστηκε έτοιμος για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του.

«Είμαι πολύ υπερήφανος που αγωνίστηκα στη Ρόμα και ελπίζω κάποια στιγμή να επιστρέψω. Ελπίζω τη νέα σεζόν να πάνε όλα καλύτερα για την ομάδα, καθώς άπαντες θέλουν ο σύλλογος να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται. Εύχομαι σε όλους να έχουν μία εξαιρετική χρονιά. Όσο αφορά εμένα, ελπίζω να τα πάω καλά στο Λονδίνο και την Τότεναμ. Είμαι έτοιμος για τη νέα σελίδα της που ανοίγεται στην καριέρα μου», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Λαμέλα.
Πηγή:www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: