Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Ποντόλσκι!

Τις υπηρεσίες του Λούκας Ποντόλσκι θα στερηθεί για τις επόμενες 20 ημέρες η Αρσεναλ, μετά τον τραυματισμό του Γερμανού στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε.

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Ποντόλσκι
Στη λίστα των τραυματιών της Αρσεναλ προστέθηκε το όνομα του Λούκας Ποντόλσκι ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε με πρόβλημα στο δικέφαλο.

Ο Γερμανός ένιωσε ενοχλήσεις λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και αποχώρησε με φορείο και όπως επιβεβαίωσε ο Αρσεν Βενγκέρ θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Στο διάστημα αυτό ο 28χρονος επιθετικός θα απουσιάσει από τις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος με την Τότεναμ και τη Σάντερλαντ αλλά και από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Αυστρία και τα Νησιά Φερόε.

Προβλήματα από την αναμέτρηση με τους Τούρκους έχουν επίσης ο σκόρερ των δυο τερμάτων χθες, Ααρον Ράμσει και ο Τζακ Γουίλσιρ. Και των δυο η κατάσταση θα εκτιμηθεί σήμερα ωστόσο ο Βενγκέρ εξέφρασε την αισιοδοξία πως θα δώσουν το παρών στην αναμέτρηση με της Κυριακής με την Τότεναμ Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: