Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Πλήγμα με Τουρέ στη Λίβερπουλ!

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κόλο Τουρέ στο κυριακάτικο ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά τον τραυματισμό του στη χθεσινή αναμέτρηση με τη Νοτς Κάουντι για το Λιγκ Καπ.

Πλήγμα με Τουρέ στη Λίβερπουλ
Στον Μάρτιν Σκρτελ στρέφει τις ελπίδες του ο τεχνικός της Λίβερπουλ Μπρένταν Ρότζερς μετά τον τραυματισμό του Κόλο Τουρέ στο ματς κόντρα στη Νοτς Κάουντι, ο οποίος είναι πολύ πιθανό πως θα του στερήσει την συμμετοχή στο κυριακάτικο ντέρμπι.

Ο Ιβοριανός άσος αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι και ενώ το σκορ ήταν στο 2-2, αφήνοντας τους «κόκκινους» με δέκα παίκτες καθώς δεν υπήρχε η δυνατότητα αλλαγής.

«Ο τραυματισμός του δεν φαίνεται και πολύ καλός, για να είμαι ειλικρινής» δήλωσε μετά το ματς ο Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος είδε άλλους δυο παίκτες του, τον Τζο Αλεν και τον Αλι Σισοκο, να αποχωρούν τραυματίες από το παιχνίδι.

Για την αναμέτρηση του Ανφιλντ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ρότζερς θα πρέπει να υπολογίσει στις υπηρεσίες του Μάρτιν Σκρτελ ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί ακόμη τη φετινή σεζόν λόγω τραυματισμού. «Θα είναι καλά. Απόψε (σ.σ. χθες) ήταν πολύ σύντομα για να αγωνιστεί, αλλά προπονείται εδώ και λίγες μέρες» τόνισε ο Βορειοιρλανδός τεχνικός για τον Σλοβάκο αμυντικό.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: