Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Δεν θέλει πίσω τον Τζεμπούρ ο Μίτσελ!!

Αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του Ραφίκ Τζεμπούρ παρουσιάζεται ο Μίτσελ, αν και ο Αλγερινός φορ παρουσιάζεται μετανιωμένος. Πρόταση περιμένουν στον Ολυμπιακό.

Δεν θέλει πίσω τον Τζεμπούρ ο Μίτσελ
Στου Ρέντη μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα επέστρεψε ο Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος χθες προπονήθηκε μόνος του σε διαφορετική ώρα από την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού.

Στο Λιμάνι εκλαμβάνονται την συγκεκριμένη κίνηση του Αλγερινού φορ ως καλής θέλησης και προσπαθεί να ρίξει γέφυρες για να μπορέσει να τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ.

Από την πλευρά του, ο Ισπανός τεχνικός δεν τον δέχεται πίσω, αφού ενδεχόμενη επιστροφή του διεθνούς άσου θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια για παρόμοιες συμπεριφορές από άλλους ποδοσφαιριστές.

Στην διοίκηση θα περιμένουν μέχρι τη Δευτέρα μήπως προκύψει κάποια πρόταση από σύλλογο του εξωτερικού για τον 28χρονο παίκτη, με το ενδεχόμενο διακοπής συμβολαίου να είναι ανοιχτό.

Άλλωστε, οι Πειραιώτες είχαν προειδοποιήσει τρεις φορές εγγράφως τον «τρομοκράτη» και εκείνος προτίμησε να μην συμμετέχει στις προπονήσεις από την αρχή της προετοιμασίας.

Σε κάθε περίπτωση, το «συγχωροχάρτι» μοιάζει πολύ δύσκολο να δοθεί αυτή τη στιγμή στον Τζεμπούρ, ο οποίος θα συνεχίσει να προπονείται μόνος του τις επόμενες μέρες. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: