Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

«Καμία πρόταση για Γιλμάζ»

Τέλος στα σενάρια που ήθελαν τη Λάτσιο να έχει καταθέσει πρόταση για τον Μπουράκ Γιλμάζ, έβαλε ο πρόεδρος του συλλόγου, Κλαούντιο Λοτίτο με δηλώσεις του.

«Καμία πρόταση για Γιλμάζ»
Σε διάψευση των όσων ακούστηκαν περί πρότασης της Λάτσιο στην Γαλατασαράι για την αγορά του Μπουράκ Γιλμάζ, προέβη ο Κλαούντιο Λοτίτο.

Ο πρόεδρος των «λατσιάλι» τόνισε ότι ουδέποτε η ομάδα του έχει ασχοληθεί με την περίπτωση του παίκτη και ότι όλα όσα ακούγονται είναι απλά και μόνο φήμες. Μάλιστα ανέφερε ότι δεν υπήρξε ποτέ καμία διαπραγμάτευση με τον τουρκικό σύλλογο.

«Πραγματικά δεν γνωρίζω τίποτα για συνάντηση με τους ανθρώπους της Γαλατασαράι. Αν ψάχνουμε για επιθετικό; Πάντα ψάχνουμε παίκτες. Άλλωστε είμαστε η Λάτσιο και πάντα χρειαζόμαστε παίκτες, που θα ενισχύσουν την ομάδα. Ωστόσο, από την Γαλατασαράι λένε ότι υπάρχει διαφορά πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι μάλλον ο πρόεδρος της Γαλατά διαπραγματεύεται μόνος του στον καθρέφτη, γιατί εμείς δεν έχουμε καταθέσει καμία απολύτως πρόταση για τον παίκτη. Θα δούμε τι θα γίνει. Άλλωστε εμείς έχουμε τον Λίμπορ Κότσακ, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ μας στο Europa League και δεν ισχύουν όσα λέγονται περί παραχώρησής του στην Ουντινέζε. Δεν έχω προγραμματίσει κανένα ραντεβού με κανέναν. Η Λάτσιο δεν επιτρέπει στα Μέσα να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο, όσον αφορά μεταγραφικά ζητήματα. Άλλωστε έχουμε ένα τεράστιο ρόστερ, το οποίο θέλουμε να μικρύνουμε», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Λοτίτο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: