Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

«Στην εντατική η ΚΑΕ»


Ο Θωμάς Νικολός γραμματέας του Aris Golden Club μίλησε στον Arena 89,4 και αναφέρθηκε στην προσπάθεια του μπασκετικού τμήματος:
Για τα έσοδα που ψάχνει η ΚΑΕ:
«Καμιά φορά και με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι και άνθρωποι που μέχρι πέρσι μπορούσαν να συμπαρασταθούν αρχίζουν και λυγίζουν» για να προσθέσει αναφορικά με τις κινήσεις που προτίθεται να κάνει το Aris Golden Club:
arisbc«Από εδώ και πέρα θα ξεκινήσει πολύ πιο εντατικά. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν για κανέναν μας. Πρέπει να συμμαζευτούμε και να βοηθήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε την ΚΑΕ. Ήδη και χθες βρεθήκαμε με τον πρόεδρο και συζητήσαμε ορισμένα πράγματα. Έχει δημιουργηθεί ένας πυρήνας, μία ομάδα, και θα προσπαθήσει με ότι μπορεί να προσφέρει ο καθένας ώστε να κάνουμε τον Άρη οικογένεια. Έχει δημιουργηθεί ακόμη μία ομάδα πίσω από το κλαμπ  και παρά το ότι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα κάνουν ότι μπορούν»
Πόσο σημαντικό είναι να μην υπάρχει εφησυχασμός:
«Για να μην δημιουργούμε λάθος προσδοκίες η ΚΑΕ βρίσκεται στην εντατική και δεν επιτρέπεται εφησυχασμός τον οποίο εμείς τον εκλάβαμε μετά τον 15Αυγουστο. Δεν βγήκε από την εντατική η ΚΑΕ ποτέ. Και χρειάζεται μπουκάλες αίμα. Αυτό το αίμα έρχεται κυρίως από τα διαρκείας. Για μένα ο Άρης ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα με μείον 10 βαθμούς διότι δεν θα έχουμε ούτε μισό ευρώ από τον ΟΠΑΠ και την NOVA. Όλα θα πάνε προς εξυπηρέτηση του χρέους, και ταυτόχρονα έχουμε και την απαγόρευση μεταγραφών. Καμία άλλη ομάδα δεν ξεκινάει με τέτοια προβλήματα. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα ξεκινάει περιμένοντας διαρκείας χορηγίες και οτιδήποτε άλλο προκύψει. Γι’ αυτό φωνάζουμε να έρθει ο κόσμος σε όλους τους φορείς. Η ομάδα ξεκινάει μόνο με τις δικές τις δυνάμεις. Θεωρητικά ακόμα και από τους νεοφώτιστους είμαστε ακόμη χειρότερα»
Πόσο θα βοηθήσουν τα διαρκείας:
«Είναι ένα θέμα που το συζητάμε συνέχεια. Είναι παράλογο αυτό που συμβαίνει. Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε το γιατί δεν έρχεται ο κόσμος. Ο εφησυχασμός και η εσωστρέφεια πρέπει να σταματήσει. Το μπάσκετ βρίσκεται στην εντατική. Σε σχέση με πέρσι υπάρχει μία αύξηση στα διαρκείας και ποσοστιαία είναι 30%, παρόλα αυτά σε μία στιγμή που η ομάδα χρειάζεται τα έσοδα η προσέλευση είναι χαμηλή»
Για να προσθέσει:
«Αυτοί οι 5,550 χιλιάδες που ήταν στην εκδήλωση του Γκάλη υπάρχουν, δεν εξαφανίστηκαν. Και μέσα από το ίντερνετ μπορεί να αποκτήσει κάποιος διαρκείας. Τα οικονομικά προβλήματα τρέχουν συνέχεια. Ο πρόεδρος τρέχει από το πρωί μέχρι το βράδυ για το 99. Το δημόσιο εξακολουθεί να είναι ο μεγαλύτερος πιστωτής. Παράλληλα οφείλεις να έρθεις σε επαφή με προπονητές και παίκτες και πρέπει με όλους αυτούς να καταφέρεις να έρθεις σε συμφωνία»
Για την αξιοπιστία της ΚΑΕ:
«Αυτό δεν ανταποκρίνεται μόνο στους πιστωτές αλλά η αναξιοπιστία των προηγούμενων  ετών έχει περάσει και στον κόσμο. Αυτό αγωνιζόμαστε να αλλάξουμε. Άνθρωποι που προσέφεραν αφιλοκερδώς αποχώρησαν πικραμένοι. Αυτούς τους ανθρώπους που υπάρχουν στην οικογένεια του Άρη πρέπει μέσω των πράξεων να τους πείσουμε να έρθουν και να βοηθήσουν»
Για τα τμήματα εθελοντών της ΚΑΕ:
«Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει ο κόσμος. Θα προσπαθήσουμε από Σεπτέμβριο να δρομολογήσουμε το τμήμα εθελοντών. Από το να λέγομαι οδηγός ταξί μέχρι συνεργείο καθαρισμού ώστε να νιώσει ο κόσμος ότι αποτελεί μέρος της οικογένειας»
Τέλος είπε αναφερόμενος για ακόμη μία φορά στα διαρκείας:
«3,000 διαρκείας θα μας έδιναν την δυνατότητα να βγάλουμε την χρονιά. Μιλάμε για τον Άρη. Δεν υπάρχουν 3,000 άνθρωποι να δώσουν από 50 ευρώ για τα διαρκείας; Παρακαλούμε τον κόσμο να μην κωλυσιεργεί. Έχουμε υπογράψει συμβόλαιο με όλους τους παίκτες και θέλουμε να τα τηρήσουμε. Μην κάνουμε τα ίδια με παλιά. Αυτή την στιγμή η αιμοδοσία γίνεται από τα διαρκείας και τις χορηγίες»

Πηγή:arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: