Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Για το… θαύμα!!

Τα αδύνατα δυνατά καλείται να κάνει απόψε ο Ατρόμητος, ο οποίος χρειάζεται να ανατρέψει το εις βάρος του 3-1 του πρώτου αγώνα με την Άλκμααρ για να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Για το… θαύμα
Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν!

Αυτή είναι μία χιλιοειπωμένη φράση, η οποία στον Ατρόμητο ελπίζουν να έχει βάση και να μπορέσουν σήμερα να πάρουν εκείνοι την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Η ήττα με σκορ 1-3 από την Άλκμααρ στο Περιστέρι δεν αφήνει πολλές πιθανότητες στην ομάδα του Γιώργου Παράσχου, όμως ποδοσφαιριστές του θα προσπαθήσουν στο «AFAS Stadion» να κάνουν την μεγάλη ανατροπή (20:00. Novasports 2).

Άλλωστε, ο έμπειρος τεχνικός σκοπεύει να ρισκάρει και να παρατάξει με 4-4-2 τους «κυανόλευκους», χρησιμοποιώντας από την αρχή όλα τα… όπλα του.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα τοποθετήσει τον Σηφάκη, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Φυτανίδη, Λαζαρίδη, Ταυλαρίδη και έναν εκ των Παπουτσογιαννόπουλο και Γιαννούλη.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Ιγκλέσιας και ο Δημούτσος, έχοντας στα πλάγια τον Καραγκούνη και τον Ούμπιντες. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Ναπολεόνι με τον Παπαδόπουλο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζενάμο, Τζαμάλ, Μπρίτο, Γεωργίου, Νάστος, Καλλέργης, Καραμάνος, Πίτου και Φάμπιο. Εκτός είναι μόνο ο Μπάλλας, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει σε περίπου 1,5 μήνα στους αγωνιστικούς χώρους.

Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Γκέρταν Βέρμπεεκ θα χρησιμοποιήσει τους Εστέμπαν (τερματοφύλακας), Γιόχανσον, Βάουτενς, Χουβελέου, Φίερχέφερ (άμυνα), Χένρικσεν, Γκουντέλι, Ελμ (στο κέντρο) Μπίρενς, Γιόχανσον και Γκούντμουντσον (επιθετική τριπλέτα). Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ντε Βίντερ, Όβερτουμ, Μάρτενς Γκόρτερ, Ρέινεν, Ορτίθ και Μπεργκίς.

Την αποψινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Γάλλος Αντονί Γκοτιέ μαζί με τους συμπατριώτες του, Γκιγιόμ Ντεμπάρ και Φρεντερίκ Χακέ, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Μπενουά Μιλό. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: