Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Ο Μέρκελ, ο ΠΑΟΚ και η... Εθνική ομάδα!!


 
Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα μεγάλο ταλέντο της Γερμανίας. Μόνο το γεγονός ότι έχει αγωνιστεί με όλες τις Εθνικές των «πάντσερ», εκτός των ανδρών, τα λέει όλα! Ο διακαής του πόθος όμως είναι ένας: Ναι παίξει σε επαγγελματικό εθνικό επίπεδο. Με αυτό το σκεπτικό θα επιλέξει ο 21χρόνος άσος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Όταν πήρε την μεταγραφή στην Μίλαν το 2009, είχε γίνει μεγάλος ντόρος για το όνομα του, καθώς ο Μέρκελ είναι από το Καζακστάν και έχει ρωσική υπηκοότητα. Οι Ρώσοι προσπάθησαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, το ίδιο και οι Γερμανοί.

Ο ίδιος ο Μέρκελ είχε τονίσει παλαιότερα: «Όποια Εθνική με καλέσει, θα πάω». Το θέμα ωστόσο παρέμεινε στάσιμο, με τις δύο χώρες να κρατούν στάση αναμονής σχετικά με το θέμα, περιμένοντας τον Μέρκελ να δείξει ακόμα περισσότερα επαγγελματικά στοιχεία, προκειμένου να τον διεκδικήσουν!

Στο κόλπο των Εθνικών ομάδων είχε μπει και η Ιταλία, όταν ο Μέρκελ είχε πάει στην Μίλαν, ωστόσο έκανε.. πίσω και αυτό σύμφωνα με τον νεαρό άσο ήταν ένα λάθος από πλευράς Ιταλών.

Η μεταγραφή του λοιπόν στον ΠΑΟΚ, θα εξαρτηθεί από δύο συγκεκριμένους τομείς. Ο πρώτος είναι οι στόχοι που θα βάλουν οι ασπρόμαυροι στο Γιουρόπα Λίγκ, καθώς για τον 21χρόνο μέσο η Ευρώπη είναι μία μεγάλη ευκαιρία να αναδειχθεί. Ο δεύτερος αφορά το... ενδιαφέρον του Στέφενς για το πρόσωπο του και φυσικά το συμβόλαιο του. Η υπόθεση παραμένει ανοικτή, ενώ θεωρείται βέβαιο πως μέσα στα επόμενα 24ώρα θα έχουμε εξελίξεις επί του θέματος.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: