Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Ριμπερί, ο κορυφαίος όλων!!

Ο καλύτερος σε όλη την Ευρώπη! Ο Φρανκ Ριμπερί αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής για τη σεζόν 2012/13, αφήνοντας πίσω τους Μέσι και Ρονάλντο.

Όχι μόνο το πήρε, αλλά το έκανε και με… περίπατο! Ο Φρανκ Ριμπερί αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην Ευρώπη για την σεζόν 2012/13, στο Γκαλά που διεξήχθη για την κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, παίρνοντας τα… σκήπτρα από τον Αντρές Ινιέστα.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός της Μπάγερν Μονάχου ήταν το μεγάλο φαβορί για το τρόπαιο. Άλλωστε, οδήγησε τους Βαυαρούς στο τρεμπλ πέρσι, κάτι που δεν το κάνεις κι εύκολα!

Στην ψηφοφορία που συμμετείχαν 53 δημοσιογράφοι, ο «μαέστρος» των Γερμανών βγήκε πρώτος με χαρακτηριστική εύκολα, αφού συγκέντρωσε 36 ψήφους. Ο Λιονέλ Μέσι έμεινε δεύτερος και με διαφορά, με μόλις 14 προτιμήσεις. Ο τρίτος της… παρέας -που δεν έδωσε το «παρών» στο Μόντε Κάρλο-, ο Κριστιάνο Ρονάλντο περιορίστηκε στη τρίτη θέση με 3 ψήφους.

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου στη Μπάγερν Μονάχου, την οικογένειά μου και τα παιδιά μου», ήταν οι μίνι δηλώσεις του Ριμπερί. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: