Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Για… πλάκα!!

Χωρίς να συναντήσει κανένα εμπόδιο σε δύο παιχνίδια, η Ρεάλ Σοσιεδάδ, απέκλεισε… για πλάκα την Λιόν και μπήκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, της οποίας επικράτησε και πάλι 2-0.

Για… πλάκα! (video)
Η Λιόν που ξέραμε… πάει. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ με δύο μεστές εμφανίσεις, πέταξε εκτός ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ του Γάλλους και πέρασε η ίδια. Το 2-0 της Γαλλίας, υπέρ των Ισπανών είχε κάνει ξεκάθαρα τα πράγματα από την περασμένη εβδομάδα.

Στην Ισπανία, η Σοσιεδάδ έκανε απλά το… check in και με δύο γκολ του Κάρλος Βέλα, στο δεύτερο ημίχρονο και έδωσε το έναυσμα για τους ξέφρενους πανηγυρισμούς στο «Ανοέτα». Καμία αντίδραση από τους «Λιονέ», οι οποίοι, μπορεί, στο πρώτο παιχνίδι να είχαν δικαιολογία τα δύο εξαιρετικά τέρματα των Ισπανών, όμως σε αυτό το παιχνίδι περιορίστηκαν σε έναν παθητικό ρόλο.

Σοσιεδάδ: Μπράβο, Ανσοτέχι, Εστράδα, Ντε Λα Μπέλα, Μπεργκάρα (84’ Ελούστοντο), Μαρτίνεθ, Χάβι Πριέτο (79’ Κάστρο), Θουρουτούθα, Γκριζμάν (72’ Γκρανέρο), Σεφέροβιτς, Βέλα.

Λιόν: Λόπεθ, Μπεντιμό, Κονέ, Φοφανά, Μιγκέλ Λόπεθ, Ουμτιτί, Γκρενιέ, Γκουρκίφ (77’ Μπαλουλί), Γκοναλόν (84’ Φέρι), Λακαζέτ, Μπενζιά (46’ Φεκίρ).Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: