Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

«Χαζά γκολ με Σάλκε»


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Χάρης Μπανιώτης που αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΠΑΟΚ μίλησε στον Arena 89,4 όσον αφορά την αναμέτρηση με την Σάλκε, την αμυντική γραμμή και τον αγώνα με τον Πανιώνιο:
Για τον αγώνα με την Σάλκε:
mpa«Η ομάδα μέχρι ένα σημείο έκανε καλή προσπάθεια. Στις λεπτομέρειες ίσως να μην ήμασταν τυχεροί και χάθηκε η νίκη. Έλειπε και ο κόσμος» για να προσθέσει:
«Το να περνούσαμε στους ομίλους θα ήταν καλύτερο για όλους . Αλλά δεν μένω εκεί, τα παιδιά κάνανε μία προσπάθεια. Η Σάλκε ήταν στα μέτρα μας αλλά στο ποδόσφαιρο θέλει να είσαι και λίγο τυχερός αλλά και πιο συγκεντρωμένος. Ελπίζω να έχει μία καλή κλήρωση στο Γιουρόπα Λιγκ και να συνεχίσει. Από έξω μπορεί να ακούγονται διάφορα πράγματα. Μέσα στο γήπεδο είναι διαφορετικά. Το ότι περνάμε και με ισοπαλία για αυτό ας είμαστε πιο σφιγμένοι παίζει έναν ρόλο. Εγώ  όμως τον ΠΑΟΚ θέλω να τον βλέπω πιο επιθετικό. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι συγκεκριμένο για το τι έφταιξε. Φάγαμε χαζά γκολ. Είναι κρίμα με τέτοια δυναμική να δέχεται αυτά τα γκολ»
Για την αμυντική γραμμή:
«Χαραμίζεται ο Κατσουράνης στην άμυνα. Από εκεί και πέρα όμως βλέπω τα τελευταία χρόνια τους παίκτες να παίζουν σε μία ευθεία και να μαρκάρουν μόνο στον χώρο τους. Για μένα ο αμυντικός πρέπει να έχει ευθύνη να έχει απο κοντά τον αντίπαλο . Είναι δύσκολη θέση, και χρειάζεται τα μάτια σου να είναι ανοιχτά για 90’. Πλέον, παίζουν τόσο διαφορετικά το ποδόσφαιρο που για εμένα είναι λάθος. Αν είναι να περιμένω τον αντίπαλο να έρθει πάνω μου είναι λάθος. Πρέπει να είμαι κοντά του για να τον δυσκολέψω. Οι παίκτες οι σημερινοί το αποφεύγουν αυτό. Γιατί το να παίρνεις το man to man είναι ευθύνη. Αν δεχθείς γκολ τότε αυτός που μαρκάρει παίρνει την ευθύνη»
Για το πρωτάθλημα:
«Αυτό που δείχνει ο σημερινός Ολυμπιακός είναι μία ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να είναι κοντά του. Οι διαφορές δεν είναι τεράστιες όπως τα προηγούμενα χρόνια» για να προσθέσει αναφορικά με το εάν χρειάζονται μεταγραφές:
«Οι άνθρωποι που είναι εκεί ξέρουν. Το να έρθει ένας καλός παίκτης και ποιος δεν το θέλει, αλλά πιστεύω ότι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές με τον Ολυμπιακό. Δεν πιστεύω ότι με αυτό που δείχνει μπορεί να ξεφύγει βαθμολογικά»
Για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στην Τούμπα:
«Ο Πανιώνιος έδειξε κάτι με τον Παναθηναϊκό αλλά δεν πιστεύω ότι έχει τύχη μέσα στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίξει επιθετικά και να δώσει στον αντίπαλο να καταλάβει ότι θα χάσει από την αρχή»
Πηγή:arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: