Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

«Η φανέλα της ΑΕΚ είναι πολύ βαριά…»

Να… υπενθυμίσει στους παίκτες της ΑΕΚ ότι η φανέλα που φορούν είναι πολύ βαριά επιχείρησε ο Τραϊανός Δέλλας στη σημερινή προπόνηση τονίζοντας ότι όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει, θα έχει πρόβλημα…

«Η φανέλα της ΑΕΚ είναι πολύ βαριά…»
Η προετοιμασία της ΑΕΚ στο Πήλιο ολοκληρώθηκε και ο Τραϊανός Δέλλας στο περιθώριο της προπόνησης της Τετάρτης, συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές του για να τους μιλήσει.

Ο τεχνικός της Ένωσης δήλωσε ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές για την προσπάθεια που έχει γίνει μέχρι τώρα αλλά επισήμανε, ειδικά στους νέους, ότι η φανέλα της ομάδας είναι πολύ βαριά και θα την φορούν μόνο όσοι δείξουν ότι αντέχουν…

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια τις μέρες που ήμασταν πάνω και μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος από την διάθεση που δείξατε. Σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ όμως δεν αρκεί μόνο αυτό. Χρειάζονται κι άλλα», είπε ο «Τράι» στους παίκτες και πρόσθεσε:

«Η φανέλα της ΑΕΚ είναι πολύ βαριά και πρέπει να ξέρετε ότι θα τη φορέσετε μόνο όσοι δείξετε πως αντέχετε το βάρος. Θέλω να συνεχίσετε να δουλεύετε σκληρά γιατί έχουμε καιρό μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος και πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: