Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Πρόβλημα ...Στι-Λέτο!!

Η υπόθεση Λέτο που προέκυψε στον Παναθηναϊκό είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις διαφορές που έχει η ΠΑΕ με τη NOVA κι όσο δε υπάρχει λύση στο πρόβλημα, τόσο θα μεγαλώνει ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για τoυς πράσινους... Αυτό είναι το πιο ακραίο σενάριο, αλλά από τη στιγμή που ο Αργεντίνος είναι εδώ και τρεις μήνες απλήρωτος και πλέον το υπόλοιπο του ποσού που του οφείλει ο Παναθηναϊκός, είναι άμεσα απαιτητό δεδομένου ότι κατέπεσε ο διακανονισμός, τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ σκούρα.
Για να σας βάλουμε λίγο στο κλίμα, ο Παναθηναϊκός, από τη στιγμή που έχασε την υπόθεση Λέτο και υποχρεώθηκε από την απόφαση του δικαστηρίου να τον πληρώσει, εκχώρησε στον πρώην παίκτη του, τις δόσεις από ένα επιμέρους συμβόλαιο που είχε με τη NOVA ύψους 1 εκ. Πρόκειται για μία επιπλέον συμφωνία που έχει κάνει το συνδρομητικό με τις μεγάλες ομάδες της Σούπερ Λίγκας, με την οποία εξασφαλίζει τα δικαιώματα για τη χρήση του σήματος της ΠΑΕ, του αρχειακού υλικού της κτλ κτλ, ενώ της δίνει το περιθώριο να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στη διαπραγμάτευση για τους ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας. Δεν της εξασφαλίζει τα δικαιώματα των αγώνων, αλλά της δίνει το περιθώριο να ματσάρει οποιαδήποτε προσφορά υπάρχει από άλλο κανάλι.
Μετά την περσινή ιστορία και την παραχώρηση των δικαιωμάτων του Παναθηναϊκού με τη Μάδεργουελ (όπου η NOVA δεν μπήκε καν στη συζήτηση παρότι το προέβλεπε η σύμβαση που προαναφέραμε) άνοιξε ο ασκός του Αιόλου στις σχέσεις των δύο πλευρών, όπου έχουν παιχτεί πολλά επεισόδια, με αποκορύφωμα την ανακοίνωση που εξέδωσε της προάλλες η NOVA εναντίον του ΣΚΑΙ.
Ο Λέτο, λοιπόν, έχοντας εκχωρημένα δικαιώματα προς αυτή τη σύμβαση, πληρώθηκε τις πρώτες δύο δόσεις, αλλά από το Μάιο, που ήταν προγραμματισμένο να πάρει την τρίτη δόση, μέχρι σήμερα (μέσα Αυγούστου έπρεπε να πληρωθεί η επόμενη δόση) ο Αργεντίνος δεν έχει πάρει σεντ, καθώς η NOVA σταμάτησε να πληρώνει τον Παναθηναϊκό κι ως εκ τούτου τον Λέτο.
Πρόσφατα μάλιστα, το συνδρομητικό, κατήγγειλε τη συγκεκριμένη επιμέρους σύμβαση ύψος ενός εκατομμυρίου, που σημαίνει ότι από τα προβλεπόμενα έξοδα της φετινής σεζόν, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αφαιρέσει το ένα εκατομμύριο, ποσό τεράστιο για τα φετινά δεδομένα των πράσινων.
Ο Λέτο, που πλέον έχει επιστρέψει στην ενεργό δράση και ήταν ο κορυφαίος παίκτης της Κατάνια στην πρεμιέρα του Καμπιονάτο παρότι στον Παναθηναϊκό (γιατροί και λοιποί) υποστήριζαν ότι δε θα ξαναπαίξει ποτέ μπάλα, έκανε υπομονή. Πλέον, κουβαλώντας και πάρα πολλά παράπονα από τον τρόπο που του φέρθηκαν κατά τη διάρκεια του τραυματισμού του, είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει τα χρήματα που του οφείλονται κι ανέρχονται σε περίπου 500 χιλιάδες ευρώ.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: