Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Κάρλας στο Metropolis: «Ελεγκτές στην ΠΑΕ και όχι απλά θεατές»


 
Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο νέος εκπρόσωπος του ΑΣ Άρης στην ΠΑΕ, Γιώργος Κάρλας.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Για τις παραιτήσεις Γρόλλιου - Τσιφωντίδη: «Παραιτήθηκαν καθαρά για προσωπικούς λόγους. Ευχή όλων είναι να είναι υποψήφιοι στις προσεχείς εκλογές γιατί γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στον Άρη. Από εκεί πέρα, όσον αφορά την κάλυψη της θέσης τους στην ΠΑΕ έπρεπε να βρεθεί κατευθείαν λύση και προτάθηκα εγώ επειδή έχω κάποια σχέση με την τωρινή ΠΑΕ».

Για τον ρόλο του εκπροσώπου του Ερασιτέχνη στην ΠΑΕ: «Μέχρι πρότινος λειτουργούσε απλά ως θεατής. Από την ημέρα που έπιασε δουλειά η διοίκηση Ηλιάδη έχει ρολό ελεγκτή και τοποτηρητή και έτσι θέλουμε να συνεχίσει».

Για το περίφημο ελεγκτικό πόρισμα της NEXIA: «Αναμένεται ως τα τέλη Σεπτεμβρίου θα βγει το τελικό πόρισμα. Όντως έχει υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση, όμως να μην ξεχνάμε πως μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα έγιναν πολλές ανακατατάξεις, οι οποίες συνετέλεσαν στην καθυστέρηση αυτή».

Για την πρόσληψη ψυχολόγου: «Ήταν μια πολύ σωστή κίνηση. Όλοι οι παίκτες θα συζητήσουν μαζί του, ώστε να βρεθεί η λύση και όλα αυτά να βγουν στο γήπεδο με καλύτερα αποτελέσματα. Θεωρώ πως το πρόβλημα είναι κυρίως ψυχολογικό. Δεν είναι τόσο κακό το υλικό της ομάδας. Πιστεύω πως αν δέσει καλύτερα η ομάδα και βρει τα πατήματά της θα έχει καλύτερη συνέχεια».

Για το αν υφίσταται θέμα προπονητή: «Δεν υπάρχει θέμα προπονητή για τη διοίκηση. Η διοίκηση δεν έχει σκοπό να αλλάξει τον προπονητή, άσχετα με το τί μπορεί να λέει ο κόσμος. Δεν ξέρω αν αλλάξει κάτι μετά το ματς με τον Ατρόμητο, αν κάτι δεν πάει καλά. Πάντως, δεν είναι θεωρώ σωστό να αλλάζει με το παραμικρό ο προπονητής».

Για την συμμετοχή του Άρη στη ΔΕΘ: «Ήταν μια πρωτοβουλία της ΚΜΑ. Θα παραβρεθεί ο Άρης σαν ενιαίος σύλλογος. Θα μπορέσει ο κόσμος να δει τα τρόπαια, την ιστορία του συλλόγου, καθώς και ινδάλματα και νέους παίκτες από όλα τα τμήματα. Θα είναι ουσιαστικά μια Αρειανή «φωλιά» μέσα στον χώρο της ΔΕΘ. Εμείς σαν ΑΣ θα έχουμε το δικό μας χώρο για να προσελκύσουμε νέα μέλη και το ίδιο φαντάζομαι θα κάνει και η ΚΜΑ».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: