Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Μπουτάρης στο Metropolis: «Το αίμα νερό δεν γίνεται»


 
Στο Αθλητικό Metropolis και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης με αφορμή το γεγονός πως θα κόψει την κορδέλα του περιπτέρου της ΚΜΑ στη ΔΕΘ.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Για την παρουσία του στα εγκαίνια του περιπτέρου του Άρη στη ΔΕΘ: «Μου το ζήτησαν οι άνθρωποι του Άρη και αποφάσισα να δεχθώ. Το αίμα νερό δεν γίνεται».

Για την απουσία του ΠΑΟΚ από τη ΔΕΘ: «Ο ΠΑΟΚ είναι τεράστια ομάδα για τη Θεσσαλονίκη. Από εκεί και πέρα αυτοί αποφασίζουν πως θα χειριστούν τις διάφορες εκδηλώσεις».

Για το ματς του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε: «Είδα μόνο το δεύτερο ημίχρονο. Θα ήταν πολύ καλό και για την πόλη αν προκρινόταν ο ΠΑΟΚ».

Για την γενικότερη απουσία του από τα γήπεδα: «Δεν πάω ούτε στο Χαριλάου, ούτε στο Αλεξάνδρειο. Χόρτασα από το γήπεδο. Το γήπεδο έχει ένα πλεονέκτημα, την ωραία ατμόσφαιρα. Αλλά σαν την ατμόσφαιρα του Αλεξανδρείου που έζησα τη δεκαετία του '80 δεν θα ξαναϋπάρξει ποτέ».

Για τα αίτημα πολλών ομάδων για οικονομική ενίσχυση από το Δήμο: «Πράγματι έρχονται εκπρόσωποι πολλών ομάδων και ζητούν χρήματα αλλά λόγω οικονομικής στενότητας, δεν μπορούμε. Μακάρι να είχαμε την δυνατότητα να βοηθήσουμε».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: