Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Νέο συμβόλαιο – ανταμοιβή σε Ρούνεϊ!

Νέο συμβόλαιο θα προσφέρουν στον Γουέιν Ρούνεϊ οι διοικούντες τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εφόσον συνεχίζει να δείχνει αφοσιωμένος στον σύλλογο, σύμφωνα με αποκλειστικό θέμα της Daily Mail.

Νέο συμβόλαιο – ανταμοιβή σε Ρούνεϊ
Η εμφάνιση του Γουέιν Ρούνεϊ στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Τσέλσι φαίνεται πως άλλαξε τα δεδομένα για τον Άγγλο στράικερ, με το Sky Sports να αναφέρει το μεσημέρι της Τρίτης πως ο ίδιος δεν θα καταθέσει αίτημα μεταγραφής, απορρίπτοντας έτσι και οριστικά την Τσέλσι, τη στιγμή που ο Ζοσέ Μουρίνιο του είχε βάλει deadline δύο ημερών για να αποφασίσει.

Μετά από όλα αυτά, σύμφωνα με τη Daily Mail οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι έτοιμοι να ανοίξουν την πόρτα στον ποδοσφαιριστή και να του κάνουν νέο συμβόλαιο, εφόσον ο ίδιος συνεχίζει να δείχνει τη δέσμευση και τον επαγγελματισμό που -σύμφωνα με τον Τύπο- τον χαρακτηρίζει μετά το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στη Σουόνσι.

Μάλιστα μέσα στο φθινόπωρο ο Ρούνει φαίνεται πως θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ για να συζητήσουν το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Προτεραιότητα στις συζητήσεις για νέο συμβόλαιο έχουν ο Νεμάνια Βίντιτς και ο Νάνι των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στο τέλος της σεζόν, ωστόσο ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου Εντ Γούντγουορντ αποφάσισε να υπάρξει συνάντηση και με τον Ρούνεϊ, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο του λήγει το 2015.

Τον Ιούλιο ο Γούντγουορντ κατά τη διάρκεια της περιοδείας των «κόκκινων διαβόλων» στην Ασία και την Αυστραλία, είχε δηλώσει πως δεν ήταν στα άμεσα πλάνα του οι ανανεώσεις συμβολαίων και αυτό ήταν κάτι που ενόχλησε έντονα τον Ρούνεϊ αυξάνοντας του την επιθυμία να φύγει. Όμως όπως λέγεται πρόθεση του Γούντγουορντ είναι πρώτα να ολοκληρώνονται οι μεταγραφές και έπειτα να γίνονται οι οποιεσδήποτε συζητήσεις για τις ανανεώσεις.

Συμπαίκτες του Άγγλου άσου μεταφέρουν την αλλαγή στην συμπεριφορά του τις τελευταίες δέκα μέρες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «χαμογελάει και πάλι». Πάντως όμως εκτιμάται, είναι βέβαιο πως η Γιουνάιτεντ δεν πρόκειται να του προσφέρει τις 250,000 λίρες που λάμβανε κάθε εβδομάδα τα τρία τελευταία χρόνια, αλλά θα προτείνει ένα συμβόλαιο στο οποίο οι απολαβές του παίκτη θα εξαρτώνται άμεσα από την απόδοση του και τις συμμετοχές του.

Πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: