Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

«Ανεβάζει επίπεδο με Τζαβέλλα»


Ο Έβαλντ Λίνεν, γνωστός σε όλους καθώς έχει περάσει από αρκετούς πάγκους Ελληνικών ομάδων φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για τον Τζαβέλλα που είχανε συνεργαστεί στον Πανιώνιο, για τον ΠΑΟΚ και το αν μπορεί να χτυπήσει τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στην ΑΕΚ και στον υποβιβασμό της.
213033Για την απόκτηση του Τζαβέλα από τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης για κάθε Eλληνική ομάδα, έχει πολύ καλό αριστερό πόδι, καλή πάσα όπως και σέντρα, καλό κόρνερ και γενικότερα πολύ καλά χτυπήματα, είναι επικίνδυνος επιθετικά. Είναι πολύ σημαντικό για κάθε Έλληνα παίκτη να βγαίνει στην Ευρώπη. Βελτιώνεσαι τόσο ως προσωπικότητα όσο και ως ποδοσφαιριστής».
Για τον Σπυρόπουλο και ποιος είναι καλύτερος σε σχέση με τον Τζαβέλλα. «Ο ΠΑΟΚ νομίζω ότι έχει τους λόγους του που πήρε και τους δυο ποδοσφαιριστές. Ο Σπυρόπουλος είναι πιο δυνατός και καλύτερος στα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ ο Τζαβέλλας θεωρώ είναι καλύτερος επιθετικά. Εγώ νομίζω ότι μπορούν να παίξουν και οι δυο. Ο ένας στα μπακ και ο άλλος στα χαφ. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει επίπεδο και χτυπάει τον Ολυμπιακό πλέον, οπότε πρέπει να έχει πλήρη ρόστερ.
Ο Λίνο είναι επίσης ένας πάρα πολύ καλός παίκτης αλλά έχει μεγαλώσει αρκετά, έχει φτάσει 36 χρονών και είναι πιθανόν να μην μπορεί να ανταπεξέλθει άλλη χρονιά, οπότε είναι καλή στρατηγική να ετοιμάζεται για το μέλλον».
Για την ΑΕΚ και τον υποβιβασμό της: «Δεν θέλω να μιλήσω γα αυτό , έκανα τα πάντα για να σωθεί η ομάδα αλλά δυστυχώς  πολλοί δεν ήθελαν να σωθεί. Είναι ντροπή αυτό που έγινε. Με άφησαν μόνο μου με νέους παίκτες και δεν βοήθησε κανένας, κάποιοι είχανε σχέδιο να πέσει η ΑΕΚ. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα στο ποδόσφαιρο. Ήταν μια άσχημη εμπειρία που πέρασα και προσπαθώ να το ξεπεράσω, να μην το σκέφτομαι.
Δεν έχω ομάδα φέτος, εξετάζω κάποιες προτάσεις αλλά πιο προσεχτικά από πέρσι γιατί στην ΑΕΚ πήγα και  για συναισθηματικούς λόγους και δεν μου βγήκε σε καλό. Μου είχαν πει ότι θα έβρισκαν χρήματα και για παίκτες αλλά και για μας, αλλά τελικά και παίκτες δεν ήρθανε αλλά και εμείς ήμασταν απλήρωτοι όλοι την χρονιά. Ήταν ντροπή».
Για τις πιθανότητες του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό: «Έχει τις περισσότερες πιθανότητες από οποιαδήποτε άλλη χρονιά και είναι βασικό ότι έχει στον πάγκο του ένα προπονητή σαν τον Στέφενς. Στον Ολυμπιακό έχουν γίνει αρκετές αλλαγές και θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έχει καλές πιθανότητες να τον χτυπήσει στα ίσια».
Για τον αν είχε ποτέ πρόταση από κάποια ομάδα της Θεσσαλονίκης:  «Δεν είχα ποτέ επίσημη πρόταση από ομάδα της Θεσσαλονίκης. Μόνο κάποιοι μάνατζερ με είχαν πλησιάσει κατά καιρούς αλλά τίποτα περισσότερο. Θα ήθελα να έρθω εκεί γιατί η Θεσσαλονίκη είναι μια πανέμορφη πόλη».
Για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Σάλκε: «Η Σάλκε ήτανε πάρα πολύ τυχερή που πέρασε από τον ΠΑΟΚ, μπορεί να είχε την κατοχή αλλά και ο «δικέφαλος» έκανε πάρα πολλές ευκαιρίες και παρουσιάστηκε πολύ καλός και στα δυο παιχνίδια. Πιστεύω ότι με κάποιες ακόμα ποιοτικές προσθήκες θα είναι έτοιμος για τέτοια παιχνίδια».

Πηγή:arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: