Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Επική πρόκριση με Σαμαρά!!

Με μια εντυπωσιακή ανατροπή και πρωταγωνιστή τον Σαμαρά, η Σέλτικ επικράτησε 3-0 της Σαχτιόρ Καραγκάντι, ανέτρεψε το εις βάρος της 2-0 και εξασφάλισε την πρόκριση.

Επική πρόκριση με Σαμαρά
Ένα γκολ και μία ασίστ από τον Έλληνα επιθετικό, με τον Φόρεστ στο δεύτερο γκολ των καθυστερήσεων να στέλνει τους πρωταθλητές Σκωτίας στα γκρουπ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Με το 2-0 υπέρ των Καζάκων στο πρώτο ματς των δύο ομάδων την περασμένη εβδομάδα, οι παίκτες του Νιλ Λένον ήξεραν ότι θα πρέπει να επιτεθούν από την αρχή της αναμέτρησης… και αυτό έκαναν!

Οι γηπεδούχοι ανέλαβαν από την πρώτη σέντρα τα ηνία του ματς, ωστόσο έπρεπε να περιμένουν μέχρι τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους για να πάρουν το προβάδισμα.

Ο Γιώργος Σαμαράς ήταν αυτός που άφησε έξυπνα τη μπάλα στον Κόμονς και ο 29χρονος χαφ «έγραψε» με ωραίο σουτ το 1-0.

«Φορτσάτη» επέστρεψε από τα αποδυτήρια η Σέλτικ. Και ο Έλληνας επιθετικός… Ο οποίος στο 48’ από τον ρόλο του δημιουργού, ανέλαβε αυτόν του εκτελεστή. Μετά από φάση διάρκειας η μπάλα έφτασε στα πόδια του και μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι πήγαν να… παγώσουν το «Σέλτικ Παρκ», όταν στο 63’ ο Κιζνιτσένκο σημάδεψε το δοκάρι του Φόρστερ.

Η ομάδα του Νιλ Λένον συνέχισε την πίεση και κατάφερε να πετύχει το «χρυσό» γκολ στις καθυστερήσεις. Στο 92’ ο Στόουκς έκανε την κούρσα από αριστερά, γύρισε τη μπάλα και ο Φόρεστ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 μέσα σε έξαλλους πανυγηρισμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σέλτικ: Φόρστερ, Μόλγκροου, Λούστινγκ, Άμπροουζ, Μάθιους, Μπράουν, Λέντλεϊ, Κόμονς (79’ Μπόεριχτερ), Φόρεστ (90+4’ Φαν Ντικ), Σαμαράς, Στόουκς

Σαχτιόρ Καραγκάντι: Μόκιν, Σίμσεβιτς, Ποριβάεφ, Βασίλιεβιτς, Μάλι, Τζίντιτς, Γκαζαριάν, Βίσιους, Κάνιας, Κιζνιτσένκο, Φινοντσένκο (83’ Ζένκοβιτς)

Πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: