Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Γυμνός Μέγας Αλέξανδρος ο ΠΑΟΚ!!

Αναγκαία είναι η αυτοκριτική, γράφει ο Αποδυτηριάκιας, μετά τον αποκλεισμό από την Σάλκε
Αποκλείεται ο ΠΑΟΚ, μετά την Μέταλιστ, και από την Σάλκε, μάλιστα με μία ακόμα ήττα στην Τούμπα, και Μαλακίας το Ανάγνωσμα από το «ΠΑΟΚ, μπορείς, εσύ να προκριθείς» καπάκι η δουλειά παίζει «ΠΑΟΚ, ψηλά το κεφάλι». Και γυρίζουμε σελίδα, και κυττάμε μπροστά, και άλλα τέτοια τσαχπίνικα.
Τι λέτε, ωρέ πατριώτες. Ξεχάσατε το σεντόνι του τσάμπιονς λήγκ και επιτόπου το ρίξατε αβέρτα κουβέρτα στην κουβέρτα του πρωταθλήματος.
Όχι, κύριοι. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται αυτοκριτική. Και κριτική. Όπως, κατεπειγόντως, έχει ανάγκη αναδόμησης. Αναπροσαρμογής. Αναδάσωσης. Ανακατασκευής. Εκτός και αν δεν θέλει να δει κατάμουτρα την πραγματικότητα.
Ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα και στο φιλικό με την Καλλονή χάνει 3-1 στην Τούμπα. Τι σημαίνει αυτό; Οι παίκτες βήτα γραμμής, αυτοί του βάθους έδειξαν ότι δεν μπορούν. Απέτυχαν οι παίκτες του πάγκου.
Στο ματς με τον Παναιτωλικό ο Στέφενς κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα. Τίποτα. Που είναι οι λύσεις;
Ένας ΠΑΟΚ γυμνός. Χωρίς αποθήκη. Ο Μέγας Αλέξανδρος, ο πρώτος λοτζίστικ της Ιστορίας, πριν από κάθε εκστρατεία ήταν κάργα φορτωμένος από τις αναγκαίες προμήθειες. Για ό,τι ήθελε αντιμετωπίσει.

Τη πιο μεγάλη συνωμοσία στον ΠΑΟΚ επισημαίνει ο apodytiriakias.gr


Τελευταία αγωνιστική στα πλαίη – οφ. Ο ΠΑΟΚ που έχει χάσει στην Τούμπα από τον ΠΑΣ τον κερδίζει στα Γιάννενα. Να ’ταν μονάχα αυτό; Ο Ατρόμητος στο Περιστέρι χάνει από τον αδιάφορο Αστέρα Τρίπολης. Σκηνικό και γαμώ το συνωμοτικό για πάρτη του ΠΑΟΚ.
Η ομάδα κληρώνεται με αντίπαλο, την Μέταλιστ, που στα χαρτιά είναι χαμένη από χέρι. Ο ΠΑΟΚ αποκλείεται στο γήπεδο και προκρίνεται αέρα πατέρα. Άλλο ένα μαγικό.
Τρακάρει με την προβληματική Σάλκε και ένας άψυχος ΠΑΟΚ, ζαλισμένο κοτόπουλο στο πρώτο ημίχρονο, αντί να φάει 2-3, ίσως και 4 τεμάχια, χάνει μόνο με 1-0. Και στην επιστροφή από τα αποδυτήρια παίρνει την ισοπαλία.
Είναι η πιο μεγάλη συνωμοσία που άγνωστες, αόρατες δυνάμεις προσέφεραν στον ΠΑΟΚ, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί. Αυτό είναι το χειρώτερο. Η ανικανότητα να σε θέλουν τα άστρα και εσύ να τους γυρίζεις την πλάτη. Έχασε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα απ’ την γερμανική ομάδα που έπαιξε και με δέκα.
ΠΑΟΚ, ψηλά το κεφάλι, σαλιαρίζουν οι της πλάκας.  Ο αποδυτηριάκιας λέει το άλλο. ΠΑΟΚ, βάλε τα χέρια στο κεφάλι, για περίσκεψη, για περισυλλογή.



Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: