Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Γκιστ: «Αυτή η σεζόν είναι για μεγάλα πράγματα»

Ικανό για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες σε σχέση με την περασμένη σεζόν βλέπει τον φετινό Παναθηναϊκό ο Τζέιμς Γκιστ. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ αποθεώνει Πεδουλάκη, Μπατίστ και φιλάθλους.

Γκιστ: «Αυτή η σεζόν είναι για μεγάλα πράγματα»
Ένας Παναθηναϊκός για… μεγάλα πράγματα είναι αυτός που χτίζεται για τη νέα σεζόν, όπως δήλωσε στην «Πράσινη» ο Τζέιμς Γκιστ. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ μίλησε για το δάσκαλο Αργύρη Πεδουλάκη, τη συνεργασία του με τον Μάικ Μπατίστ, αλλά και το «δέσιμό» του με τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά, ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε για:

-την περσινή πορεία και τις φετινές βλέψεις: «Κάποιοι δεν περίμεναν ότι θα φτάναμε ψηλά, αλλά τους διαψεύσαμε. Πήραμε το Κύπελλο, πήραμε το πρωτάθλημα και φτάσαμε κοντά και στην Ευρωλίγκα. Νομίζω ότι φέτος γίναμε ακόμη καλύτεροι με τους παίκτες που έμειναν στην ομάδα αλλά και με αυτούς που ήρθαν. Αυτή η σεζόν είναι για μεγάλα πράγματα, αλλά πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας».

-τον Αργύρη Πεδουλάκη: «Έφυγε ο Ομπράντοβιτς, ο Φιλ Τζάκσον της Ευρώπης και ήρθε ένας νέος προπονητής, που δεν ήταν στο επίπεδο του Ομπράντοβιτς και είχε να διαχειριστεί μία ολοκαίνουρια ομάδα. Ο Πεδουλάκης χρεώνεται όλη την επιτυχία. Όλη η πίεση ήταν πάνω του κι έκανε καταπληκτική δουλειά. Μαθαίνω πολλά από αυτόν κι από τη στιγμή που κατάλαβα τι ζητεί από μένα όλα έγιναν πιο εύκολα. Είναι δάσκαλος για μένα, ενώ έχω μάθει πολλά από τον Τσαρτσαρή και τον Μπατίστ».

-τον Μάικ Μπατίστ: «Ο Μπατίστ που είναι τεράστια βοήθεια για την ομάδα, στο παρκέ και στα αποδυτήρια. Είναι φοβερός παίκτης και άνθρωπος. Μαθαίνω από τον Μάικ και μόνο καλύτερος μπορώ να γίνω δίπλα του».

-τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Ο κόσμος εδώ είναι παθιασμένος. Αγαπάει το μπάσκετ περισσότερο από ό,τι στην Αμερική. Παλεύει για την ομάδα του. Γουστάρω την αγάπη της ‘Θύρας 13’. Μου δίνει ενέργεια, τη γουστάρω αυτή την τρέλα. Αυτόν τον κόσμο τον αγαπάω και θέλω να το ξέρει. Πάρα πολλοί τίτλοι της ομάδας οφείλονται στην αγάπη του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: