Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Θεατής από καθοδηγητής ο απαράδεκτος Στέφενς!!

Κριτική από τον Αποδυτηριάκια για την συμπεριφορά του προπονητή του ΠΑΟΚ στη ρεβάνς με την Σάλκε…
Πρώτο ημιχρόνιο παιχνίδι συντηρητικό από την αγωνία και των δυο ομάδων να κρύψουν την αδυναμία τους στην άμυνα. Ξαφνικά, από το πουθενά γίνεται το 0-1. Όλα τα σχέδια στον αέρα. Ανατρέπονται οι ισορροπίες του αγώνα.
Ο κύριος Στέφενς, προσωπικότητα της προπονητικής, εγνωσμένης εμπειρίας και αξίας, υπέπεσε σε ολίσθημα. Σε μέγα και ασυγχώρητο λάθος. Τα ’χωσε στον συμπατριώτη του διαιτητή και αποβλήθηκε. Απαράδεκτος από κάθε άποψη ο Στέφενς. Γιατί;
Μίλησε το συναίσθημα. Και έβαλε το προσωπικό του απωθημένο να κερδίσει την Σάλκε πάνω από το συμφέρον του ΠΑΟΚ. Άφησε την ομάδα χωρίς καθοδηγητή. Και έγινε θεατής!
Σε ευρωπαϊκό ματς αποβολή προπονητή σημαίνει καμμία επικοινωνία με τους παίκτες του. Όχι αυτά τα κωλομπαρίστικα στην Ελλάδα με τα κινητά. Η έντονη επιθυμία του Χουμπ Στέφενς να πάρει την πρόκριση από την ομάδα που τον απέλυσε εκτροχίασε την συμπεριφορά του. Α- δι-και-ο-λό-γη-τος.

Γιατί φταίει προσωπικά ο Στέφενς για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Το βήτα ημιχρόνιο στην Τούμπα ήταν από άλλο έργο. Το απρόβλεπτο, το αμαγείρευτο 0-1 απασφάλισε την περόνη της σύγκρουσης. Τέσσερα θαυμάσια γκολ και φάσεις ποιοτικές. Καμμία σχέση με το άλφα ημιχρόνιο. Γιατί;
Η διαφορά των δυο ομάδων είναι στην ταχύτητα. Αυτή είναι η υπεροχή της Σάλκε που βιώνει την μεγαλύτερη ίσως αγωνιστική της κρίση τα τελευταία χρόνια. Χωρίς να έχουν επικοινωνία με τον Στέφενς οι παίκτες του ΠΑΟΚ ορφάνεψαν προπονητικά. Ήταν ένα χτύπημα για αυτούς να παίζουν μόνοι τους.
Χωρίς προπονητή, τυπικά και ουσιαστικά, ο ΠΑΟΚ παρασύρθηκε από το ρυθμό της γερμανικής ομάδος με συνέπεια η άδεια Τούμπα να θαρρείς ότι είναι γεμάτη με 30.000 κόσμο.
Φοβερά πράγματα. Όλα ήρθαν ευνοϊκά για τον ΠΑΟΚ. Η ισοφάριση 1-1 και καπάκι η αποβολή παίκτη της Σάλκε. Να, όμως, που ελληνική ομάδα, επειδή το ματς έχει ανάψει, αγωνίστηκε όπως βόλευε τους αντιπάλους της. Όχι όπως το πρώτο ημίχρονο που ελέγχονταν η σακούλα.


Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: