Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Αλλαγές στα διαρκείας του ΠΑΟΚ!!


Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε για τις αλλαγές που ισχύουν από φέτος με τα εισιτήρια διαρκείας.
Αναλυτικά η ενημέρωση:
Prelevic XaralampidisΑύριο (Παρασκευή), συμπληρώνεται η πρώτη εβδομάδα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 και ήδη οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για να στηρίξουν και αυτή την χρονιά την προσπάθεια της ομάδας, που εκτός των υποχρεώσεών της στην Ελλάδα, έχει και την σπουδαία πρόκληση της συμμετοχής στο Eurocup.
Το paokbc.gr υπενθυμίζει ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας γίνεται καθημερινά (Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 – 18:00) από τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι», αλλά και 24 ώρες το 24ωρο μέσω διαδικτύου και στη διεύθυνση… https://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html
Όλες οι λεπτομέρειες για το πρόγραμμα των εισιτηρίων διαρκείας και τις τιμές, υπάρχουν ΕΔΩ…
Η πώληση εισιτηρίων διαρκείας μέσω Internet, είναι από τις πολλές και σημαντικές αλλαγές και καινοτομίες που ισχύουν από φέτος στο πρόγραμμα των εισιτηρίων διαρκείας. Ενδεικτικά αναφέρονται τα εξής…

  • Η κάρτα διαρκείας άλλαξε. Είναι πλέον στα χρώματα του ΠΑΟΚ, με τον έμβλημα της ομάδας και άλλες παραστάσεις που έχουν άμεση σχέση με τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο στο μπροστινό μέρος και έναν αετό στο πίσω μέρος. Στο καρτελάκι υπάρχει επίσης το ονοματεπώνυμο του κατόχου και η ακριβής θέση του στο γήπεδο.
  • Οι θέσεις VIP του γηπέδου επεκτάθηκαν και στο διάζωμα 101, το οποίο πλέον ονομάζεται VIP1 και οι θέσεις έχουν διαφορετική τιμή. Για τον λόγο αυτό, οι κάτοχοι παλαιών εισιτηρίων διαρκείας στο διάζωμα 101, θα πρέπει να αλλάξουν θέση ή εφόσον το επιθυμούν να διατηρήσουν την θέση τους, αλλά με τα δεδομένα του VIP1.
  • Τα εισιτήρια διαρκείας εξασφαλίζουν είσοδο στα εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα (τα 13 παιχνίδια της κανονικής περιόδου και 1 ή 2 ματς στην πρώτη φάση των πλέι οφ) και το Eurocup (5 εντός έδρας αγώνες της πρώτης φάσης) κι αυτά τα 19 ματς μειώνουν στο μισό τα χρήματα που μπορεί να πληρώσει ένας φίλαθλος, εάν δεν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας, αλλά απλά εισιτήρια για μεμονωμένους αγώνες. Για παράδειγμα, με την απόκτηση εισιτηρίου διαρκείας VIP White των 100€, η τιμή που αναλογεί πλέον σε κάθε παιχνίδια είναι μόνο 5€!
  • Με κάθε εισιτήριο διαρκείας, ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ παίρνει δώρο και μία ασπρόμαυρη μπάλα μπάσκετ με το σήμα του ΠΑΟΚ. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για τους πρώτους χίλιους (1.000) που θα αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας.
  • Όσοι αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας μέχρι και της 13 Σεπτεμβρίου 2013, θα έχουν εξασφαλισμένη θέση parking στο γήπεδο. Οι θέσεις parking ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων θέσεων στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: