Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Ε όχι και εκτός η Μίλαν…!!

Σιγά που θα έμενε εκτός ομίλων Champions League η Μίλαν. Οι «ροσονέρι» επικράτησαν 3-0 της Αϊντχόφεν στη ρεβανς στο Μιλάνο και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα πήραν την πρόκριση.

Ε όχι και εκτός η Μίλαν… (video)
Η αλήθεια είναι πώς το να σκέφτεται κάποιος το Champions League δίχως τη Μίλαν μοιάζει λίγο παράταιρο.

Οι «ροσονέρι» δεν θα μπορούσαν να μείνουν εκτός των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και φρόντισαν να το αποδείξουν στην Αϊντχόφεν, την οποία νίκησαν στο Μιλάνο 3-0 με κορυφαίο τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, που πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ.

Σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα, η Μίλαν πανηγύρισε την πρόκριση στους ομίλους, αφήνοντας τους Ολλανδούς με την παρηγοριά της καλής εμφάνισης και στα δύο παιχνίδια.

Ωστόσο, σημαντικό ρόλο στη νίκη των Μιλανέζων έπαιξε και ο Αμπιάτι, ο οποίος σε αρκετές περιπτώσεις κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

Η Μίλαν λοιπόν για μία ακόμη χρονιά θα δώσει το «παρών» στην κλήρωση των ομίλων του Champions League στο Μονακό.

Το σκορ για τους «ροσονέρι» άνοιξε στο 9ο μόλις λεπτό ο Μπόατενγκ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, δείχνοντας από την αρχή στην Αϊντχόφεν ποιος είναι το αφεντικό. Ωστόσο, όσο περνούσαν τα λεπτά οι Ολλανδοί ανέβαζαν την απόδοσή τους και έφτασαν κοντά στο γκολ, με τον Αμπιάτι να κρατά το μηδέν. Στο δεύτερο ημίχρονο η Μίλαν ξεκίνησε και πάλι δυνατά και κατάφερε στο 55’ να διπλασιάσει τα τέρματά της, με τον Μπαλοτέλι να σκοράρει με προβολή, μετά από κεφαλιά του Μεξές. Στο 77’ ο Μπόατενγκ με το δεύτερο γκολ του στην αναμέτρηση διαμόρφωσε το τελικό 3-0, με τη Μίλαν να πανηγυρίζει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Μίλαν (Αλέγκρι): Αμπιάτι, Αμπάτε, Ζαπάτα, Μεξές, Ντε Σίλιο, Μοντολίβο, Ντε Γιόνγκ, Μουντάρι (82’ Νοτσερίνο), Μπόατενγκ (87’ Ρομπίνιο), Μπαλοτέλι, Ελ Σαραουί (74’ Πόλι)

Αϊντχόφεν (Κοκού): Ζοέ, Βίλεμς, Ρέκικ, Μπρούμα, Μπρένετ, Μέιχερ (69’ Τοϊβόνεν), Σχάαρς, Βαϊνάλντουμ, Ντιπέι (74’ Λοκάντια), Παρκ (61’ Γιοζεφζούν), Μάταβζ Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: