Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Προσεχώς… Εντινγκά!!

Προσπάθεια να κλείσει μέσα στην ημέρα την μεταγραφή του Ντελβέν Εντινγκά καταβάλει ο Ολυμπιακός. Την ίδια ώρα, οι Πειραιώτες δίνουν «μάχη» με την Μπαστιά για την απόκτηση του Γιαταμπαρέ.

Προσεχώς… Εντινγκά!
Εντός της ημέρας προσπαθεί να κλείσει ο Ολυμπιακός την μεταγραφή του Ντελβέν Εντινγκά.

Αυτός, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Λιούμπομιρ Φέισα στη θέση του αμυντικού χαφ, ύστερα από την πώληση του Σέρβου στην Μπενφίκα.

Οι Πειραιώτες αναμένεται στο περιθώριο της σημερινής κλήρωσης του Champions League να έχουν ραντεβού με την Μονακό στο Μόντε Κάρλο για τον 25χρονο παίκτη.

Ο Γάλλος χαφ αποτελεί εισήγηση του Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος έχει εκφράσει την πίστη πως ο συμπατριώτης του μπορεί ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.

Παράλληλα, οι νταμπλούχοι Ελλάδας είναι σε συζητήσεις για να κλείσουν και τον Σαμπού Γιαταμπαρέ. Πρόκειται για μία σκληρή διαπραγμάτευση, αλλά τα μηνύματα που έχουν εισπράξει στον Ολυμπιακό είναι θετικά. Η… δουλειά πάει να γίνει με ένα ποσό της τάξεως των 2,5 με 3 εκατ. ευρώ.

Για παν ενδεχόμενο, οι Πειραιώτες έχουν «κλεισμένο» τον Μπακαγιέ Τραορέ, ο οποίος είναι σταντ-μπάι και η μεταγαρφή του μπορεί να γίνει ακόμα και με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

Ωστόσο, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ θέλει να αγοράσει τον Γιαταμπαρέ και εκφράζεται η ελπίδα πως θα καταφέρει να τον προσθέσει στο υπάρχον ρόστερ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: