Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Μπάρτσα, Παρί (ή ΤΣΣΚΑ) και…!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος βλέπει στο sport-fm.gr την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ από μία άλλη σκοπιά.

Μπάρτσα, Παρί (ή ΤΣΣΚΑ) και…
*** Ας ρίξουμε μία ματιά στην κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ από μία διαφορετική σκοπιά. Με το μάτι των ποδοσφαιριστών.

*** Γιατί να ξέρετε ότι οι παίκτες, στη συντριπτική πλειοψηφία τους θέλουν να παίζουν με ομάδες «καινούργιες». Δε θέλουν, δηλαδή, να παίζουν με τους ίδιους αντιπάλους, αλλά να έχουν άλλες παραστάσεις. Π.χ. αν πεις τώρα στους παίκτες για την Άρσεναλ, οι περισσότεροι θα σου πουν, «μακριά»!

*** Κάτω από αυτό το πρίσμα λοιπόν από το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας θα ήταν ωραίο να κληρώνονταν ο Ολυμπιακός με την Μπαρτσελόνα, με την οποία δεν έχει παίξει ποτέ στην ιστορία του! Η, έστω με την Μπάγερν η, την Μπενφίκα, με τις οποίες έχει να παίξει πάρα πολλά χρόνια.

*** Από το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας να έπαιζε με την Παρί Σεν Ζερμέν η, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τις οποίες επίσης δεν έχει παίξει ποτέ! Η, έστω με τη Μίλαν, την οποία έχει να αντιμετωπίσει χρόνια.

*** Κι από το τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας μία ενδιαφέρουσα κλήρωση θα ήταν με μία εκ των Κοπεγχάγη, Στεάουα, Βικτόρια Πλίζεν, Αούστρια Βιέννης, με τις οποίες επίσης ο Ολυμπιακός δεν έχει παίξει ποτέ. Η, με τη Νάπολι η, τη Σέλτικ, με τις οποίες έχει να παίξει χρόνια.

*** Μακριά από (σχεδόν) όλες αυτές θα μου πείτε. Αλλά να έχετε υπόψιν ότι το (πρόσφατο) παρελθόν έχει δείξει ότι οι κληρώσεις του Τσάμπιονς Λιγκ συνήθως ανακυκλώνονται. Άρα μήπως ακριβώς αυτές δεν πρέπει να περιμένουμε (εννοώ από το πρώτο και το δεύτερο γκρουπ)… Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: