Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Αλλαγές στο Champions League... τώρα!!

Για κάποιους η κλήρωση του Champions League είναι μαρτυρική, μέχρι να φτάσει στο μπαλάκι της ομάδας του. Ο Μουρίνιο, ο Ογκουνσότο και ο… Olympiacos, μπορούν να την κάνουν ενδιαφέρουσα.

Αλλαγές στο Champions League... τώρα!
Το... μαρτύριο της κλήρωσης τελείωσε! Το bleacherreport.com βρήκε χιουμοριστικούς τρόπους να γίνει ενδιαφέρουσα διαδικασία της κληρωτίδας, χρησιμοποιώντας δοκιμασίες, καψώνια και τον «Olimpiaco».

Συντομεύετε!

Η κλήρωση αρχίζει με συστάσεις. Συνεχίζει με μακροσκελή βιντεάκια. Μέχρι να αρχίσουν τα μπαλάκια να… παρελαύνουν μπροστά στην τηλεόρασή σου, έχεις αρχίσει ήδη να μετανιώνεις για την μισή ώρα που πέρασες μπροστά στην τηλεόραση, χωρίς να έχεις μάθει ακόμα με ποιον θα παίξουν οι ελληνικές ομάδες και οι αγαπημένοι σου ευρωπαϊκοί σύλλογοι στο Champions League.


Η αιώνια μάχη!
Πεπ και Ζοσέ! Ποιος είναι ο λόγος να μην αξιοποιηθούν; Οι δυο προπονητές που έχουν δημιουργήσει το πολύκροτο «πόλεμο» να καθίσουν μαζί. Τι θα πει «αντρικό σπορ»; Όταν οι κάμερες αρχίσουν να τραβάνε γκριμάτσες αηδίας και κλοτσιές κάτω απ’ τα καθίσματα, ο… «κιτρινισμός» θα πιάσει τόπο.

Άλλωστε, η σχέση τους έδινε μια ιδιαίτερη σημασία στο «Ελ κλάσσικο». Τώρα που οι δρόμοι τους χώρισαν, πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να ενωθούν και πάλι.

inner

Παιχνίδι με τις… μπάλες!

Τέσσερα μπαλάκια, ένα απ’ αυτά κρύβει δυσάρεστη έκπληξη. Θα τολμήσει να το τραβήξει ο… επίσημος;

Κανείς δεν μένει απ’ έξω!

Ομάδες που έχουν αποκλειστεί παίρνουν ρόλο στη διοργάνωση με άλλους τρόπους και άνθρωποι που έχουν… ιδιαίτερη προφορά θα διαβάζουν ένα μίνι βιογραφικό των ομάδων που συμμετέχουν.

Για παράδειγμα, μια καλή περίπτωση θα ήταν ο Πάτρικ Ογκουνσότο και ο Ρόι Χόντσον, παρότι δεν έχουν θέση στο Champions League, να έχουν στη διοργάνωση, διαβάζοντας την ιστορία της Πλζεν και του... «Olympiacos Piraeus» αντίστοιχα.

Κι άλλες δοκιμασίες για την πρόκριση!

Γιατί η πρόκριση να κρίνεται μόνο εντός αγωνιστικού χώρου; Δεν θα είχε ενδιαφέρον αν ένας παίκτης από κάθε ομάδα συμμετέχει σε δοκιμασίες που θα αναδείξουν το ποδοσφαιρικό του ταλέντο; Και αν δεν τα καταφέρει το Europa League θα τον περιμένει!

Βέβαια και τα παιχνίδια ευστροφίας και γνώσεων, όπως αυτό στο οποίο ο παίκτης πρέπει να απαντήσει με ναι ή όχι, πρέπει να έχουν κυρίαρχη θέση. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάντως το έχει χρησιμοποιήσει στο παρελθόν και μοιάζει... καταδικασμένη, αν χρησιμοποιήσει τον Φιλ Νέβιλ.



«Καψόνια» στους καινούριους

Τα καψόνια στους «νέους» είναι τακτική που ακολουθείται στο NFL και χρησιμοποιείται για να… δεθούν περισσότερο οι παίκτες.

Η κλήρωση θα ήταν μια καλή ευκαιρία γι’ αυτούς που συμμετέχουν πρώτη φορά, να… ξεψαρώσουν με περίεργες δοκιμασίες, για τους παλιούς να δείξουν ποιος έχει το πάνω χέρι και για το κοινό να διασκεδάσει.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: