Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Αποφασίζει για την προεδρία της FIFA ο Πλατινί!!

Τον επόμενο μήνα αναμένεται να πάρει την απόφασή του ο Μισέλ Πλατινί, για το αν θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της FIFA, ανεξαρτήτως της επιλογής του Σεπ Μπλάτερ για το αν θα συνεχίσει.

Αποφασίζει για την προεδρία της FIFA ο Πλατινί
Σοβαρές σκέψεις να βάλει υποψηφιότητα για την προεδρία της FIFA το 2015 έχει ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί.

Ο Γάλλος αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του τον επόμενο μήνα σε συνέδριο της UEFA στο Ντουμπρόβνικ, ανεξαρτήτως από το αν ο Σεπ Μπλάτερ θα κατέβει εκ νέου στις σχετικές εκλογές.

Μάλιστα, μιλώντας στην «Equipe» τόνισε πως πρώτα θα σκεφτεί πολύ καλά πως η κίνησή του αυτή θα είναι για το καλύτερο του ποδοσφαίρου, με τον ίδιο να έχει εκφράσει αντιθέσεις για πολλές αποφάσεις της FIFA, όπως τη βοήθεια των διαιτητών με ηλεκτρονικά μέσα, και μετά θα πάρει την απόφασή του.

«Πρέπει να πείσω τον εαυτό μου εάν είναι καλό ή όχι το να αναλάβω πρόεδρος της FIFA. Πρέπει να πείσω τον εαυτό μου, όπως έκανα και πριν καταθέσω υποψηφιότητα για την προεδρία της UEFA, πως θέλω να πάω στη FIFA. Σίγουρα θα πω κάτι στο Ντουμπρόβνικ. Ο κόσμος θα έκανε μάχη για να γίνει πρόεδρος εκεί. Εγώ δεν θα το κάνω. Πρέπει να βεβαιωθώ ότι είναι για το καλύτερο του ποδοσφαίρου και να πείσω τον εαυτό μου πως είναι το πεπρωμένο μου» ανέφερε ο Πλατινί και πρόσθεσε σχετικά με τον Μπλάτερ:

«Στην αρχή είχε πει πως αυτή θα είναι η τελευταία του θητεία και μετά είπε πως θα μιλήσει μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία. Εάν η απόφασή μου είναι να θέσω υποψηφιότητα, θα το κάνω χωρίς να σκεφτώ τα πλάνα του Μπλάτερ». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: