Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Η υπόσχεση του Τέβες!

Υπόσχεση στους οπαδούς της Γιουβέντους πως θα κάνει τα πάντα για να τους προσφέρει μεγάλες χαρές έστειλε ο Κάρλος Τέβες.

Η υπόσχεση του Τέβες
Είναι, ίσως, το μεγαλύτερο μεταγραφικό απόκτημα της Γιουβέντους την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο Κάρλος Τέβες ήρθε στο Τορίνο για να ενισχύσει την, ήδη, δυνατή επιθετική γραμμή του Αντόνιο Κόντε και από τις πρώτες, κιόλας, εμφανίσεις του έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου της «Γηραιάς Κυρίας».

Ο Αργεντινός επιθετικός βρέθηκε στη Μόντσα το περασμένο Σαββατοκύριακο και παρακολούθησε από κοντά το Γκραν Πρι της Ιταλίας. Στο παρασκήνιο μίλησε με δημοσιογράφους για την πορεία του στη «Γιούβε» και έδειξε πολύ ικανοποιημένος. «Είμαι χαρούμενος από το κλίμα που βρήκα στην ομάδα. Τα πάντα είναι όπως ήθελα. Αυτό διευκολύνει τη δουλειά μου και φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή», είπε αρχικά ο Τέβες.

Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι έθεσε τους στόχους της ομάδας του, προκαλώντας μια μικρή έκπληξη σε όσους βρίσκονταν κοντά του. «Ακούω πως πρέπει να διεκδικήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ, αφού φέτος είμαστε πιο έμπειροι και πιο δυνατοί από πέρσι. Για μένα άλλος είναι ο πρώτος στόχος. Το πρωτάθλημα. Θέλω να κατακτήσουμε το Σκουντέτο. Το Τσάμπιονς μπορεί να περιμένει», υπογράμμισε.

Κλείνοντας, ο Αργεντινός έστειλε μια υπόσχεση προς τους φίλους της «Γιούβε». «Δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα προκειμένου να τους χαρίσουμε μεγάλες χαρές. Αισιοδοξώ πως μαζί τους θα ζήσω επιτυχίες, θα κατακτήσω τίτλους και θα πετύχω όλους τους στόχους μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κάρλος Τέβες. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: