Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

«Οικονομικά προβλήματα και κακές επιλογές ο Άρης»

image_resizer
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη Μπάμπης Σαββίδης ο οποίος αγωνίστηκε και στην Βέροια φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 μίλησε για το Κυριακάτικο παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες, ενώ  ο ποδοσφαιριστής που ξεχωρίζει ο ίδιος από τους «κίτρινους» είναι ο Σωκράτης Διούδης.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Δυο ομάδες που τις υπηρέτησα και το λέω έτσι γιατί το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει πλέον. Τις είδα και τις δυο ομάδες αλλά λόγο δουλείας δεν έχω καταφέρει να πάω ακόμα στο γήπεδο. Για τον Άρη κάτι βλέπω ότι αλλάζει με τον ερχομό του προπονητή, αλλά υπάρχει μεγάλο πρόβλημα τα τελευταία χρόνια και αναφέρομαι στο οικονομικό κομμάτι, αυτό συνετέλεσε και στις επιλογές των ποδοσφαιριστών που έγιναν το καλοκαίρι. Θεωρώ ότι δεν έγιναν οι κατάλληλες μεταγραφές χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τα παιδιά που ήρθαν. Άμα ξεχώρισα κάποιον αυτός θα ήταν ο Διούδης, είναι νεαρός και πολύ καλός τερματοφύλακας και έχει χρόνια μπροστά του. Θέλω να πιστεύω ότι για χρόνια ο Άρης θα έχει έναν καλό τερματοφύλακας. Για την άμυνα ο Πουλίδο θεωρώ ότι είναι μια καλή μονάδα. Από εκεί και πέρα τόσο ο Τάτος όσο και ο Ανγκάνθο είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Τα νέα τα παιδιά έχουν πολλές δυνατότητες αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσουν να σηκώσουν το βάρος του Άρη.
Για την Βέροια: «Μια ομάδα που δεν έχει οικονομικό πρόβλημα λόγο του κ.Αρβανιτίδη, δεν μπορώ να καταλάβω πως αυτή η ομάδα είναι ασανσέρ τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα, το καλοκαίρι έγιναν καλές μεταγραφές και γενικότερα έχει καλό ρόστερ, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η ομάδα δεν προχωράει».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: