Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

«Ντού» για τις φανέλες…!!

καβαλα
«Παρενέργειες» στην ΠΑΕ Καβάλα με τη χρησιμοποίηση πράσινης φανέλας στον αγώνα  με την Αναγέννηση Καρδίτσας αφού τα μέλη της Λέσχης Φίλων Καβάλας, έκαναν «ντου» στα αποδυτήρια με σκοπό να τις πάρουν για να μην ξαναφορεθούν.
Ο Βλάσης Τσάκας, ωστόσο, παρενέβη, έδωσε εξηγήσεις και δόθηκε τέλος στα οξυμένα πνεύματα. Χαρακτηριστικά τα λόγια του: «Εγώ συμφωνώ και δέχομαι τις αντιδράσεις και λέω ότι αυτή η φανέλα δε θα ξαναφορεθεί παρά μόνο όταν ο αντίπαλος έχει μπλε. Άλλη φανέλα είχαμε παραγγείλει και άλλη πήραμε.
Δεν έπιασε το γούρι στην Καρδίτσα. Εγώ θα χαιρόμουν να υπήρχε τέτοια ευαισθησία και στα διαρκείας. Ο ΑΟΚ έχει μια ιστορία 50 χρόνων και δεν δώσαμε ούτε 500 διαρκείας. Εμείς δεχόμαστε ότι έγινε κάποιο λάθος, αλλά που ήταν η ανταπόκριση στα διαρκείας;».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ντίνος Κανάκης, τόνισε: « Αν δεν είχαν φανέλες… θα λέγαμε ότι δεν έχουν φανέλες. Το να παίζει όμως με άλλο χρώμα η ομάδα, δε μπόρεσα να το καταλάβω. Δεν κατάλαβα γιατί έγινε. Οι αρχές του ΑΟΚ, δεν διαπραγματεύονται από το 1965. Δεν γίνονται αλλαγές τώρα. Πιστεύω ότι θα το διορθώσουν. Ποτέ δεν είχαμε αυτό το χρώμα. Με πήραν τηλέφωνο από τη Γερμανία και ντράπηκα. Όλη η Καβάλα είναι ανάστατη».
Ο πρόεδρος των Παλαιμάχων του ΑΟΚ, Σίμος Ανθουλάκης μίλησε  και αυτός με την σειρά σου αναφέροντας: «Ντράπηκα γι` αυτό που είδα. Ορισμένα πράγματα είναι αδιαπραγμάτευτα, όπως η ιστορία της ομάδας, η φανέλα και η έδρα. Αυτά είναι τρία σημαντικά πράγματα που δεν πρέπει να τα ακουμπάμε. Ας προσπαθήσουν αυτοί οι άνθρωποι να μη μας απογοητεύσουν. Πολλοί Καβαλιώτες δε θα πάνε στο γήπεδο την Κυριακή».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: