Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Διπλή «μαχαιριά», 11 χρόνια μετά!!

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχαν 11 ολόκληρα χρόνια να φύγουν από το «Ολντ Τράφορντ» περίλυποι σε δύο σερί εντός έδρας ματς της ομάδας τους. Το england365.gr έψαξε και βρήκε πότε οι «κόκκινοι διάβολοι» έμειναν ξανά χωρίς βαθμό σε δύο παιχνίδια μπροστά στο κοινό τους.  

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, 4 Δεκεμβρίου, ηττήθηκε με σκορ 1-0 από την Έβερτον στο «Ολντ Τράφορντ», στην πρώτη νίκη των «ζαχαρωτών» στο συγκεκριμένο γήπεδο από το 1992.
Το μεσημέρι του Σαββάτου, 7 του μηνός, ηττήθηκε ξανά, με το ίδιο σκορ από τη Νιούκαστλ, η οποία κέρδισε στο «Θέατρο των Ονείρων» για πρώτη φορά μετά από το 1972 (!)!
Οι «κόκκινοι διάβολοι», που… συνεχίζουν να κατρακυλούν στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, υπέστησαν δύο σερί εντός έδρας ήττες για τρίτη φορά στην ιστορία της παρουσίας τους στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ, αυτό είχε να συμβεί από την αγωνιστική περίοδο 2001-2002! Μάλιστα, τότε είχε γίνει δύο φορές!
Αρχικά, η Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με σκορ 3-0 από την Τσέλσι την 1η Δεκεμβρίου του 2001 για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος και εφτά μέρες αργότερα, η Γουέστ Χαμ πέρασε από το «Ολντ Τράφορντ» με το 1-0!
Οι οπαδοί του συλλόγου του Μάντσεστερ, έγιναν στο ίδιο έργο θεατές και στο φινάλε εκείνης της σεζόν, με τη Μίντλεσμπρο να παίρνει το «τρίποντο» με το 1-0 στις 23/3/2002 για την 31η αγωνιστική και την Άρσεναλ, να περνάει από την έδρα της Γιουνάιτεντ στις 8/5/2002, με το ίδιο σκορ, για την 35η «στροφή» του πρωταθλήματος!
Τον Μάιο του 2002, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τερμάτισε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ με 77 βαθμούς, στο -10 από την πρωταθλήτρια, Άρσεναλ.
Φέτος, οι δύο εντός έδρας ήττες, ήρθαν Δεκέμβριο, όπως ακριβώς είχε γίνει πριν από έντεκα χρόνια…
Η ιστορία επαναλαμβάνεται τελικά;
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: