Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Να το «τελειώσει» γρήγορα…!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το παιχνίδι με την Καλλονή και τονίζει πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να βάλει γρήγορα τέλος στο ματς.
Σε τέτοιου είδους παιχνίδια , όπως είναι αυτό με την Καλλονή στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός την έχει πατήσει πολλές φορές στο φετινό πρωτάθλημα. Μην θυμήσω τις απώλειες βαθμών , που είχαν οι «πράσινοι» με ομάδες, που είναι υποδεέστερες. Η Καλλονή ανήκει στις εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος και η παρουσία της μέχρι τώρα ήταν απρόσμενη αν συνυπολογίσουμε σε αυτό ότι παίζει μόνιμα εκτός έδρας λόγω της αδυναμίας να αγωνιστεί στην έδρα της.
Σε αυτό το παιχνίδι , λοιπόν, η Καλλονή υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, που ήταν η μέχρι πέρυσι έδρα του. Ας μην κρυβόμαστε. Ο Παναθηναϊκός την Κυριακή δεν θα αισθάνεται φιλοξενούμενος , αλλά επί της ουσίας γηπεδούχος, αφού οι φίλοι του θα είναι αυτοί που θα κυριαρχούν και στην εξέδρα.
Με το μυαλό στο πάθημα με τον Απόλλωνα και πιο παλιά με τον Πανθρακικό, τον Πανιώνιο ο Παναθηναϊκός πρέπει να μπει στο ΟΑΚΑ αποφασισμένος να «τελειώσει» το παιχνίδι γρήγορα και να μην δώσει δικαιώματα στον αντίπαλο, να ελπίζει ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα, όσο περνάει η ώρα.
Μία νίκη με πειστικό τρόπο θα τον βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να πάει με καλή ψυχολογία στα παιχνίδια με Ατρόμητο, Λεβαδειακό, Ξάνθη, που κλείνουν το 2013. Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα , το αποτέλεσμα και η εικόνα του πήγε βήματα πίσω τον Παναθηναϊκό. Στο παιχνίδι με την Καλλονή είτε η ομάδα θα πάει ένα ακόμα βήμα πίσω αν δεν κερδίσει, είτε θα κάνει ένα βήμα μπροστά σε περίπτωση νίκης.
Επειδή την είπα την γνώμη μου την προηγούμενη εβδομάδα και δυστυχώς έπεσα μέσα, αφού η ομάδα γκέλαρε στην Ριζούπολη θα την πω και τώρα. Πιστεύω ότι αυτή την Κυριακή ο Παναθηναϊκός θα κάνει ένα βήμα μπροστά και εύκολα, η δύσκολα θα πάρει το παιχνίδι με την Καλλονή. Και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε και το σχήμα που θα κατεβάσει ο Αναστασίου και με ποιο τρόπο θα καλύψει το κενό, που άφησε με την αποχώρησή του ο Φιγκερόα…
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: